Kaart

2260 Westerlo Appartement Verhuurd
803 m² wonen
2 slaapkamers
€880

Dit luxueuze BEN-appartement met 2 slaapkamers is gelegen in het rustige Zoerle-Parwijs. Ondanks de serene omgeving, bevinden er zich tal van faciliteiten op wandel- en fietsafstand. Denk hierbij aan winkels, scholen en diverse sportfaciliteiten.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u direct welkom geheten door de lichte woonkamer, die naadloos doorloopt naar een ruim terras. Dit zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht dat het appartement binnenvalt. De aangrenzende open keuken, volledig uitgerust met moderne apparatuur, maakt dit een ideale plek om gasten te ontvangen of simpelweg te genieten van het dagelijkse leven.

Een praktische berging, waar wasmachine en droogkast kunnen worden geïnstalleerd, is ook beschikbaar voor uw gemak. Comfort wordt verder gegarandeerd met twee ruime slaapkamers en een badkamer met een stijlvol lavabomeubel en inloopdouche. Daarnaast is er nog een apart toilet met handwasbakje voor uw bezoekers.

Dit appartement onderscheidt zich niet alleen door zijn hoogwaardige afwerking maar ook door zijn focus op energiezuinige technieken. Geïntegreerde lucht/water warmtepomp en zonnepanelen zorgen voor lage energiekosten. Bovendien zijn er twee fietsenstallingen beschikbaar met de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden.

Een extra pluspunt is de parkeerplaats met een bijbehorende laadpaal die voorzien is voor uw elektrische auto. Een gemeenschappelijke ruimte voor afvalbeheer wordt ook aangeboden, wat bijdraagt aan het gemak van het wonen in dit appartement.

In het kort, een energiezuinig, nieuw en instapklaar appartement dat klaar is om u te verwelkomen!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Luxueus BEN- appartement met 2 slaapkamers in Zoerle-Parwijs
Ligging: Zeer rustige omgeving, doch zijn er verschillende faciliteiten op fiets- en wandelafstand zoals winkels, scholen en sportfaciliteiten.
Indeling: Woonkamer, open keuken, terras, berging, 2 slaapkamers, apart toilet en badkamer. Beschrijving: Men komt het appartement binnen in de woonkamer, deze geef meteen toegang tot het ruime terras en zorgt voor veel lichtinval in het appartement. Aansluitend heeft men de open keuken, dewelke volledig geïnstalleerd is. Verder heeft men de berging, waar de aansluiting is voorzien voor wasmachine en droogkast. Verder heeft men de 2 slaapkamers en badkamer voorzien van lavabomeubel en inloopdouche. Het appartement is ook voorzien van apart toilet met handenwasser.
Het appartement is zeer hoogwaardig afgewerkt alsook gefocust op energiezuinige technieken. Er zijn alsook 2 fietsenstaanplaatsen met mogelijkheid tot elektrisch op te laden. Alsook is er een gemeenschappelijke ruimte voor het afval. Op de parkeerplaats is er alsook een laadpaal voorzien. Kortom, een energiezuinig, nieuw en instapklaar appartement!
Bijzonderheden: - Energiezuinig: lucht/water warmtepomp - zonnepanelen - Laadpaal

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 880
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
803 m2
Referentie
YCEIAHZD48V8
Makelaar Code
139761
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
In aanvraag
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€880 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com