Kaart

2260 Westerlo Appartement Te Huur
103 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit volledig gerenoveerde appartement op een toplocatie in het centrum van Westerlo. Met de Grote Markt, openbaar vervoer, winkels en scholen slechts op wandelafstand, biedt dit stedelijke juweeltje de perfecte balans tussen gemak en comfort.

Gelegen op de tweede verdieping, brengt dit appartement een royale bewoonbare oppervlakte van 103 vierkante meter. Zodra je door de inkomhal met ingemaakte kastruimte stapt, word je verwelkomd in een zeer ruime woonkamer, badend in het licht. De open keuken, uitgerust met een vaatwasser, kookplaat, dampkap, koelkast en oven, zorgt voor een naadloze overgang tussen koken en ontspannen.

Het appartement beschikt verder over twee ruime slaapkamers, elk met een wastafel, alsook een badkamer uitgerust met een douche, toilet en lavabomeubel. Het terras, met een rustgevend uitzicht op een natuurgebied, is een ideale plek om te genieten van een kop koffie in de ochtend of om op adem te komen na een lange dag.

Een bijzondere troef van dit appartement is zonder twijfel het uitzicht op het pittoreske kasteeldomein de Merode. Bovendien is het appartement volledig gerenoveerd en staat het klaar om jou te verwelkomen vanaf 1 juni 2024. Mis deze kans niet om het comfortabele stadsleven te ervaren in het hart van Westerlo.

* * *

Een volledig gerenoveerd appartement op een toplocatie
Ligging: Ideaal gelegen pal in het centrum van Westerlo met alle voorzieningen (grote markt, openbaar vervoer, winkels, scholen...) op wandelafstand.
Indeling: inkomhal, woonkamer, open keuken, badkamer, toilet, 2 slaapkamers, berging en terras.
Beschrijving: Dit volledig gerenoveerd appartement bevindt zich op de tweede verdieping en heeft een bewoonbare oppervlakte van 103m². Via de inkomhal met ingemaakte kastruimte komt men in de zeer ruime woonkamer met veel lichtinval. Deze geeft toegang tot de open keuken (vaatwasser, kookplaat, dampkap, ijskast en oven). Verder zijn er 2 ruime slaapkamers aanwezig met een lavabo. De badkamer beschikt over een douche, toilet en een lavabomeubel. Op het terras heeft u een erg aangenaam zich op natuurgebied.
Bijzonderheden: - Volledig gerenoveerd- Rustgevend zicht over het kasteeldomein de merode- Beschikbaar vanaf 01/06/2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 870
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
103 m2
Referentie
AJ7WLGR340QZ
Makelaar Code
143183
EPC Waarde
162 kWh/m2
EPC Label
B
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet van toepassing
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet van toepassing
Verkavelingsvergunning
Niet van toepassing
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
24 Mar 2024
€870 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com