Kaart

Molenstraat 1-B

9230 Wetteren Appartement Te Huur
98 m² wonen
2 slaapkamers

In het hart van Wetteren ligt deze bijzondere en exclusieve loft te wachten op zijn nieuwe bewoners. De toegang tot het appartement wordt vergemakkelijkt met een lift die je rechtstreeks naar de hal leidt. Eenmaal binnen, word je verwelkomd in een lichtovergoten, royale woonkamer, perfect ingericht om ook dienst te doen als bureauruimte. Grenzend aan de woonkamer, is er een ruim zongericht terras van 60 vierkante meter die elke buitenliefhebber zal bekoren.

De loft bevat ook een volledig uitgeruste keuken, klaar om de chef-kok in iedereen naar boven te halen. Daarnaast zijn er twee slaapkamers en twee badkamers, waardoor comfort en privacy voorop staan. Een praktische opslagruimte en een ondergrondse garage voor een kleinere auto, completeren het geheel.

Hoogwaardige materialen sieren dit appartement, waaronder een zonnescherm, gashaard, domotica, vloerverwarming en airconditioning, wat het energiezuinig en milieuvriendelijk maakt. Bovendien zijn de gemeenschappelijke kosten al inbegrepen in de huurprijs, wat betekent dat je deze unieke woning ongehinderd kunt genieten.

Deze prachtige loft is onmiddellijk beschikbaar en staat klaar om indruk op je te maken met zijn charme en functionaliteit. Mis deze kans niet en plan vandaag nog je bezichtiging!

* * *

Molenstraat 1-B - 9230 Wetteren - In centrum Wetteren vinden we deze exclusieve loft terug. Bij het betreden van het appartement, met lift, komt u via de hal in de lichtrijke ruime woonkamer met bureauruimte, deze geeft toegang tot het grootte zongerichte terras van 60m². Verder vindt u een volledige ingerichte keuken, een berging, 2 slaapkamers en 2 badkamers. Extra troef is de ondergrondse garage met berging. Dit energiezuinig appartement afgewerkt met hoogwaardige materialen (zonnescreen, gashaard, domotica, vloerverwarming, airco,...) is zeker een bezoekje waard! De gemeenschappelijke kosten bedragen 125,00euro per maand. Deze topper is onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
98 m2
Referentie
JFUM2Q5D5BSZ
EPC Waarde
153 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
2240301-0003160231-RES-1
Prijs Geschiedenis
25 Apr 2024
€975 / Immo Francois
21 Mar 2024
€1.050 / Immo Francois
14 Mar 2024
€1.200 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com