Kaart

Brugstraat 82

8560 Wevelgem Appartement Verhuurd
169 m² wonen
3 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit volledig gerenoveerde appartement in het hart van Wevelgem. Gelegen op de eerste verdieping, verwelkomt dit prachtige pand u met een ruime woonkamer verlicht door een overvloed aan natuurlijk licht dat binnenstroomt via de ramen die zich uitstrekken over de volledige breedte van de ruimte.

Even indrukwekkend is het aangrenzende terras van maar liefst 44 vierkante meter, toegankelijk vanuit de woonkamer en perfect om te genieten van buitenactiviteiten of simpelweg te ontspannen in de zon. De naastgelegen gloednieuwe woonkeuken is uitgerust met moderne apparatuur en biedt alle comfort voor gezellige kookmomenten. Een praktisch afzonderlijk berghok, bereikbaar via het terras, draagt bij aan de functionaliteit van dit verblijf.

Het appartement beschikt over drie slaapkamers, ideaal voor een gezin of gasten, evenals een apart gastentoilet en een badkamer. Het pand is voorzien van lichtarmaturen.

Bovendien geniet u als bewoner van uw eigen privégarage met een elektrische poort, wat een grote toegevoegde waarde betekent. Dit comfortabele en energie-efficiënte appartement beschikt over een individuele condensatieketel op aardgas en hoogrendementsglas, wat bijdraagt aan de duurzaamheid en lage energiekosten.

De ligging is zeer gunstig, met vlotte bereikbaarheid naar alle belangrijke voorzieningen. Dit appartement is beschikbaar vanaf 01/06/2024 aan een huurprijs van 850 euro per maand, zonder extra syndic kosten. Het adres is Brugstraat 82, 8560 Wevelgem. Onze referentie voor dit zoekertje is DEV4025. Voor meer informatie gelieve contact op te nemen.

* * *

Brugstraat 82 - 8560 Wevelgem - Dit totaal gerenoveerde appartement op de eerste verdieping bevindt zich pal in het centrum van Wevelgem.

Via de trap in de hal kom je in de ruime woonkamer. De verschillende ramen over de volledige breedte van de living brengen een overvloed aan natuurlijk daglicht binnen en bieden toegang tot het ruime terras van maar liefst 44m².

Aanpalend is de volledig nieuwe woonkeuken, ingericht me toestellen, alsook een praktische aparte bergruimte die bereikbaar is via het terras.

Verder zijn er 3 slaapkamers, een gastentoilet en een badkamer. Bovendien is het appartement overal van lichtarmaturen voorzien.

Als kers op de taart geniet je als bewoner van dit appartement van een privé garage met elektrische poort.

Dit comfortabele en energiezuinige appartement is voorzien van een individuele condensatieketel op aardgas, hoogrendementsglas en beschikt over een zeer gunstige ligging met vlotte bereikbaarheid.

Beschikbaarheid: 01/06/2024
Huurprijs: 850 EUR/maand (geen extra syndic kosten)
Adres: Brugstraat 82, 8560 Wevelgem
Onze referentie: ... DEV4025
Lees meer Verberg

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
1973
Bewoonbare oppervlakte
169 m2
Referentie
JK8FAG7A3U18
Makelaar Code
Dev4025
EPC Waarde
193 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20190503-0002156664-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com