Kaart

Helenalei 15-B007

2110 Wijnegem Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€1.025

Op zoek naar een modern, energiezuinig appartement in een groene omgeving? Ontdek dit prachtige appartement in Residentie Hélène, gelegen in Wijnegem. Dit stijlvolle en energiebesparende gebouw is uitgerust met zonnepanelen en een ventilatiesysteem C+, wat bijdraagt aan een laag energieverbruik.

Het appartement ligt dichtbij winkels, scholen en het openbaar vervoer, waardoor het dagelijkse leven erg gemakkelijk is. Ook belangrijke uitvalswegen liggen vlakbij, wat de bereikbaarheid ten goede komt.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime hal met apart toilet. Een glazen deur leidt je naar de lichte woonkamer met een massieve parketvloer, die zorgt voor een gezellige sfeer. De volledig uitgeruste open keuken heeft een composieten werkblad en hoogwaardige apparatuur, zoals een AEG vaatwasser en een Miele inductiekookplaat.

Via de grote schuiframen kom je op het ruime terras, waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten van het mooie weer. Het appartement beschikt verder over twee royale slaapkamers en een fraaie badkamer met inloopdouche, dubbele wastafel en nog een tweede toilet. Daarnaast is er een praktische berging met aansluitingen voor wasmachine en droger.

Een pluspunt is de ondergrondse garagebox, die verplicht bij te huren is voor €95 per maand plus €12,5 aan maandelijkse kosten. Deze bevindt zich in een afgesloten garage met automatische poorten voor zowel de algemene toegang als de individuele garages.

Het appartement onderscheidt zich door zijn energie-efficiëntie (E-peil 15), vloerverwarming, individuele zonnepanelen, hoogwaardige afwerkingsmaterialen en beschikbaarheid van een glasvezel internetverbinding.

De huurprijs bedraagt €990 per maand, met €75 aan maandelijkse kosten voor zaken als onderhoud, liftgebruik, gemeenschappelijke ruimtes en voortuin.

Voor een bezichtiging van dit prachtige appartement, bezoek onze website en klik op "Ik ben kandidaat". Let op, de geadverteerde foto's zijn van een soortgelijk appartement in hetzelfde gebouw.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Helenalei 15-B007 - 2110 Wijnegem - Modern appartement met 2 slaapkamers, terras & garagebox in Wijnegem!

Het appartement bevindt zich op de eerste verdieping van de stijlvolle en energiezuinige Residentie Hélène. Dit gebouw is voorzien van zonnepanelen en ventilatiesysteem C+.
Het is gelegen in een groene oase in Wijnegem, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

We betreden dit mooie appartement via de ruime inkomhal met apart toilet. De inkomhal brengt ons via een stalen glasdeur naar de ruime, lichtrijke leefruimte voorzien van een mooie, massieve parketvloer die zorgt voor een gezellig en warm gevoel. In deze ruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde, open keuken dewelke is uitgerust met een composieten werkblad, combi-oven, een koelkast, een diepvriezer, een vaatwasser (AEG), een dampkap (AEG), een dubbele spoelbak en een inductiekookvuur (Miele).
Via de grote schuiframen hebben we toegang tot het ruime terras waar u heerlijk en rustig kan genieten van het mooie weer.

Verder bestaat het appartement uit twee ruime slaapkamers (14m² / 8,5m²) en een prachtige badkamer voorzien van een inloopdouche, dubbel lavabomeubel en nog een tweede toilet. Daarnaast bevindt er zich een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

Tot slot is er een ondergrondse garagebox aanwezig. Deze is verplicht bij aan te huren aan €95/maand (+ €12,5 maandelijkse onkosten).
Deze bevindt zich in een afgesloten, ondergrondse garage dewelke toegankelijk is via een automatische, sectionale poort en waarbij elke garagebox individueel ook nog eens wordt afgesloten met een automatische sectionaal poort.

PLUSPUNTEN:
+ Zeer energiezuinig: E-peil 15
+ Vloerverwarming
+ Ventilatiesysteem C+
+ Individuele zonnepanelen per appartement
+ Groendaken, groenaanleg
+ Veiligheidsinkomdeur
+ Hoogwaardige afwerkingsmaterialen
+ Lift
+ Fiber internetaansluiting
+ Ondergrondse garagebox

Ter info: de geadverteerde foto's zijn van een gelijkaardig appartement in het gebouw.

Wenst u graag een afspraak ter plaatse in te plannen voor dit prachtige appartement? Surf dan naar onze website https://www.vbpartners.be/residentieel/te-huur en klik op de groene knop "Ik ben kandidaat". FinancieelPrijs: € 1.025,- / maandGemeenschappelijke kosten (omschr.):Onderhoud, lift, gemene delen, minuterie, gemeenschappelijke voortuinMaandelijkse lasten:€75* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.025
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Referentie
8FIOERYDUPDR
Makelaar Code
VVA2981
EPC Waarde
21 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
/
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
-
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€1.025 / VB Partners
01 Feb 2024
€990 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com