Home Verhuurd Appartement 2110 Wijnegem
Dorenboslaan 105-4
Kaart

Dorenboslaan 105-4

2110 Wijnegem Appartement Verhuurd
77 m² wonen
1 slaapkamers
€870

Ontdek dit onlangs gebouwde appartement in het hart van Wijnegem, voorzien van alle moderne gemakken, waaronder een lift en een ruim, zonnig terras. Het appartement bevindt zich op de tweede verdieping en beschikt over een lichte leefruimte (34m²) met open keuken, een bergruimte, één slaapkamer en een badkamer voorzien van een ligbad, douche (er wordt een nieuwe douche geplaatst), wastafelmeubel en toilet.

Achter het gebouw vind je een aangenaam zonneterras (16m²), perfect voor ontspannende momenten in de buitenlucht. Bij het gehuurde appartement hoort ook een autostaanplaats aan de buitenkant van het gebouw en een fietsenstalling. Bovendien heb je de beschikking over een ruime kelderberging die makkelijk bereikbaar is via de lift.

De huurprijs van dit appartement bedraagt € 870 per maand, inclusief gemeenschappelijke kosten zoals de exploitatie van de lift en het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes. Daarnaast zijn er maandelijkse lasten van €85.

Er zijn nog meer voordelen aan dit appartement: het is zeer energiezuinig, heeft veel natuurlijk licht en is centraal gelegen nabij openbaar vervoer, winkels, scholen en belangrijke toegangswegen.

Voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen, bezoek onze website www.vbpartners.be en klik op de groene knop "Ik ben kandidaat". Dit appartement is de perfecte combinatie van comfortabel wonen en een optimale locatie. Mis deze unieke kans niet!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Dorenboslaan 105-4 - 2110 Wijnegem - Recent appartement met lift en ruim terras op centrale locatie in Wijnegem!

Dit appartement gelegen op de tweede verdieping omvat een mooie leefruimte met open keuken (34m²), bergruimte, één slaapkamer, badkamer met ligbad, douche (nieuwe douche wordt geplaatst) lavabomeubel en toilet.

Dit appartement heeft achteraan het gebouw een aangenaam zonneterras (16m²).

In de huurprijs zit het gebruik van een fietsenstalling en autostaanplaats aan de buitenzijde van het gebouw inbegrepen. Tevens heeft u een grote kelderberging te uwer beschikking die toegankelijk is met de lift.

Maandelijkse kosten: €85/maand (minuterie, lift en onderhoud van de gemeenschappelijke delen)

Pluspunten:
* zeer energiezuinig
* recent appartement met veel lichtinval
* zonneterras
* centraal gelegen nabij openbaar vervoer, winkels, scholen en grote invalswegen

Voor meer informatie of een afspraak ter plaatse, surf naar onze website www.vbpartners.be en klik op de groene knop "Ik ben kandidaat". FinancieelPrijs: € 870,- / maandGemeenschappelijke kosten (omschr.):Minuterie, syndicus, lift en onderhoud van de gemeenschappelijke delenMaandelijkse lasten:€85* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 870
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2017
Bewoonbare oppervlakte
77 m2
Referentie
P19TU56OQQP2
Makelaar Code
VVA3004
EPC Waarde
95 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
/
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
-
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€870 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com