Kaart

Helenalei 15-004

2110 Wijnegem Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€1.065

Ontdek dit prachtige, stijlvol afgewerkte appartement met 2 slaapkamers, een ruime tuin en een garagebox in Wijnegem. Het bevindt zich op de begane grond van de duurzame Residentie Hélène, voorzien van zonnepanelen, ventilatiesysteem C+ en diverse andere energiebesparende accenten. Dit nieuwe residentiële complex ligt in een groenrijke omgeving, nabij alle faciliteiten zoals winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke verkeersassen.

Bij binnenkomst in het appartement valt de royale inkomhal op die toegang geeft tot een lichte en ruime woonkamer met een mooie tegelvloer die warmte en gezelligheid uitstraalt. De open keuken is volledig uitgerust met moderne apparatuur waaronder een combi-oven, een koelkast, een diepvriezer, een vaatwasser, een dampkap en een inductiekookplaat - alles voor het bereiden van heerlijke maaltijden. Vanuit de woonkamer stap je via grote schuiframen op het terras en in de royale tuin waar je kunt genieten van het weer.

Het appartement telt twee comfortabele slaapkamers en een luxueuze badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel. Daarnaast is er een praktische bergruimte met aansluitingen voor wasmachine en droogkast.

Optioneel kan je een afgesloten garagebox huren in de ondergrondse garage, toegankelijk via een automatische poort.

Dit appartement kent vele pluspunten zoals de uiterst energiezuinige aspecten, vloerverwarming, hoogwaardige afwerkmaterialen, een lift in het gebouw, fiber internetverbinding en individuele opslagbergingen.

Klingt dit prachtige appartement als jouw ideale thuis? Plan dan een bezoek ter plaatse in via onze website https://www.vbvastgoed.be/residentieel/te-huur en klik op de knop "Ik ben kandidaat". De maandelijkse huurprijs bedraagt 1.065 euro en er wordt 75 euro per maand gerekend voor gemeenschappelijke kosten zoals onderhoud, de lift, minuterie, de gemeenschappelijke voortuin en het onderhoud aan het garagecomplex.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Helenalei 15-004 - 2110 Wijnegem - Stijlvol afgewerkt appartement met 2 slaapkamers, grote tuin en garagebox in Wijnegem!

Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers van deze gloednieuwe, energiezuinige Residentie Hélène. De residentie is voorzien van zonnepanelen en ventilatiesysteem C+.
Het is gelegen in een groene oase in Wijnegem, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en belangrijke invalswegen.

We betreden dit mooie appartement via de ruime inkomhal. De inkomhal brengt ons naar de ruime, lichtrijke leefruimte voorzien van een prachtige tegelvloer die zorgt voor een gezellig en warm gevoel. In deze ruimte bevindt zich de volledig geïnstalleerde, open keuken dewelke is uitgerust met een combi oven, een koelkast, een diepvriezer, een vaatwasser (AEG), een dampkap (AEG), een dubbele spoelbak en een inductiekookvuur (Miele).
Via de grote schuiframen hebben we toegang tot de ruime tuin met terras waar u heerlijk kan genieten van het mooie weer.

Verder bestaat het appartement uit twee slaapkamers en een prachtige badkamer voorzien van een inloopdouche en een dubbele lavabo. Daarnaast bevindt er zich een praktische berging met aansluitingen voor een wasmachine en een droogkast.

Tot slot is het mogelijk een garagebox (95 euro/maand + 12.5 euro kosten/maand) te huren.
Deze bevinden zich allemaal in een afgesloten, ondergrondse garage dewelke toegankelijk is via een automatische, sectionale poort en waarbij elke garagebox individueel wordt afgesloten met een automatische sectionaal poort.

PLUSPUNTEN:
+ Zeer energiezuinig: E-peil < 20
+ Vloerverwarming
+ Ventilatiesysteem C+
+ Individuele zonnepanelen per appartement
+ Groendaken, groenaanleg
+ Stalen veiligheidsinkomdeur
+ Hoogwaardige afwerkingsmaterialen
+ Lift
+ Fiber internetaansluiting
+ Ondergrondse autostaanplaatsen/garageboxen
+ Kelderbergingen

Wenst u graag een afspraak ter plaatse in te plannen voor dit prachtige appartement? Surf dan naar onze website https://www.vbvastgoed.be/residentieel/te-huur en klik op de groene knop "Ik ben kandidaat". FinancieelPrijs: € 1.065,- / maandGemeenschappelijke kosten (omschr.):Onderhoud, lift, gemene delen, minuterie, gemeenschappelijke voortuin, onderhoud garagecomplexMaandelijkse lasten:€75* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.065
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Referentie
GJSL1-WCJ0UX
Makelaar Code
VVA3091
EPC Waarde
31 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
/
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
-
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€1.065 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com