Home Verhuurd Appartement 2110 Wijnegem
Turnhoutsebaan 173-2
Kaart

Turnhoutsebaan 173-2

2110 Wijnegem Appartement Verhuurd
85 m² wonen
3 slaapkamers
€900

Zoek je naar een gelijkvloers appartement in Wijnegem? Dan is dit pand in residentie 't Eyserhof zeker jouw aandacht waard! Het betreft een gunstig gelegen 3-slaapkamer appartement vlakbij het centrum en goed bereikbaar met openbaar vervoer.

Je betreedt het appartement via een ruime inkomhal die uitkomt op een lichtrijke leefruimte, gelegen aan de voorkant. De leefruimte wordt gecompleteerd door een geïnstalleerde open keuken - perfect voor wie houdt van lekker koken en daarbij het contact met gasten of gezin wil bewaren.

Achteraan bevinden de 3 comfortabele slaapkamers zich. Aan de middelste van deze kamers grenst een zonnig terras, ideaal om bij mooi weer te genieten van een ontbijt in de buitenlucht!

Het appartement beschikt over een volledig betegelde badkamer uitgerust met zowel een ligbad als een douchecabine. Een aparte toiletruimte en praktische was- of berging maken het comfort compleet.

Bent u geïnteresseerd in dit appartement? Stel je dan kandidaat via de groene knop "Ik ben kandidaat" op www.vbvastgoed.be. Qua kosten moet je rekening houden met een huurprijs van €900 per maand en gemeenschappelijke kosten voor minuterie, onderhoud en beheer bedragend rond de €50 per maand. Voor een uitgebreide berekening van registratierechten en erelonen, bekijk de site www.notaris.be.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Turnhoutsebaan 173-2 - 2110 Wijnegem - Gelijkvloers appartement met 3 slpk's en terras in residentie 't Eyserhof te Wijnegem!

Dit appartement is gunstig gelegen, nabij het centrum van Wijnegem, alsook openbaar vervoer.

Indeling als volgt: u betreedt het appartement via de ruime inkomhal. De leefruimte situeert zich vooraan, samen met de geïnstalleerde open keuken.
De 3 slaapkamers bevinden zich achteraan en via de middelste heeft u toegang tot het zonnig terras.

Verder is er nog een volledig betegelde badkamer aanwezig met ligbad en douchecabine, een aparte toiletruimte én een praktische (was)berging.

Interesse in dit appartement? Stel je kandidaat via de groene knop "Ik ben kandidaat" op www.vbvastgoed.be. FinancieelPrijs: € 900,- / maandGemeenschappelijke kosten (omschr.):Minuterie, onderhoud, beheerMaandelijkse lasten:€50* Schatting op basis van deze parameters: hoofdverblijfplaats, natuurlijk persoon. Voor een uitgebreide berekening van de registratie-rechten en erelonen, kijk op www.notaris.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
85 m2
Referentie
8LVATIRI1YP3
Makelaar Code
VVG3082
EPC Waarde
124 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
3174518
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
-
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€900 / VB Partners
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com