Kaart

Volkerenlaan 1

2610 Wilrijk Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€920

Duik in de rust en ruimte van dit ruime tweeslaapkamerappartement, met het voordeel van een extra kantoorruimte. Gelegen in een groen stukje paradijs, geniet je in deze woning van een vredige, natuurlijke sfeer. Het ligt gunstig gelegen met uitstekende verbindingen naar het openbaar vervoer, waardoor het de perfecte basis vormt voor jouw dagelijkse leven.

Treed binnen in de lichte, ruime leefruimte waar de natuurlijke lichtinval centraal staat. De vloer, afgewerkt met stijlvol laminaat, verhoogt het comfort in jouw nieuwe thuis. Naast twee ruime slaapkamers is er ook een extra bureau ruimte die gemakkelijk als derde slaapkamer kan worden gebruikt.

In de moderne keuken kan iedere thuischef zich uitleven. De keuken is uitgerust met een inductieplaat met dampkap en gootsteen, en verkeren in perfecte staat van hygiëne en onderhoud.

In de modern ingerichte badkamer met inloopdouche en dubbele lavabo start je jouw dag in alle comfort. Daarnaast is er ook een apart toilet aanwezig voor extra gemak.

Het gebouw heeft een gemeenschappelijke garage, dus parkeren is nooit een probleem. Bovendien wordt de oprit gedeeld, wat extra ruimte voor gasten geeft.

Dit prachtige appartement is te huur voor 920 euro per maand en beschikbaar vanaf 1 april. Voor extra comfort is het appartement uitgerust met ventilatie en isolatie.

Start jouw nieuwe hoofdstuk in dit ruime, natuurlijk verlichte appartement door snel een afspraak te maken via onze website www.coprimmo.be.

* * *

Volkerenlaan 1 - 2610 Wilrijk - Een ruim tweeslaapkamerappartement met extra bureau ruimte! Ontdek dit ruime tweeslaapkamerappartement met veel natuurlijke lichtinval en een extra bureau ruimte die tevens dienst kan doen als aanvullende slaapruimte.De woning bevindt zich in een rustige omgeving, grenzend aan een parkje, waardoor je kunt genieten van een vredige sfeer. Bovendien biedt de locatie een uitstekende bereikbaarheid met het openbaar vervoer. Het gunstig gelegen appartement heeft volgende indeling: Inkomhal: Leefruimte:De woning heeft een ruime leefruimte met veel natuurlijke lichtinval. De vloeren zijn afgewerkt met laminaat. Slaapkamers:Er zijn twee slaapkamers aanwezig en een extra bureau ruimte die ook gebruikt kan worden als slaapkamer. Keuken:De keuken is voorzien van moderne gemakken, waaronder een inductie plaat met dampkap en gootsteen.De keuken verkeert ook in goede staat qua hygiëne en onderhoud. Badkamer:Ook de badkamer is modern ingericht met een inloopdouche en dubbele lavabo. Er is ook een aparte toilet aanwezig. Garage: Het gebouw beschikt over een gemeenschappelijke garage en de oprit wordt gedeeld. Huurprijs appartement: 920 euro/maandBeschikbaarheid: Vanaf 1/04 Ventilatie & isolatie ook aanwezigMaak snel een afspraak via onze website www.coprimmo.be

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 920
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
RVA13415HI2U
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€920 / Coprimmo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com