Home Verhuurd Appartement 2610 Wilrijk
Kleinesteenweg 26-201
Kaart

Kleinesteenweg 26-201

2610 Wilrijk Appartement Verhuurd
75 m² wonen
2 slaapkamers
€1.100

Ontdek dit gloednieuwe appartement, strategisch gelegen in het hart van Wilrijk. Deze plek is badend in natuurlijk licht met een charmante open woonkamer die naadloos aansluit op een moderne keuken. De keuken is niet alleen voorzien van alle nieuwste apparatuur zoals een koelkast/vriezer, vaatwasser en elektrische kookplaat maar beschikt ook over voldoende kastruimte voor al uw benodigdheden.

Daarnaast is dit appartement uitgerust met een aparte wasberging en toilet voor optimaal gemak en comfort. Droom weg in de weldadige badkamer waar u kunt kiezen tussen een verfrissende douche of een ontspannend bad, terwijl u geniet van het dubbele lavabo-meubel.

De twee ruime slaapkamers bieden voldoende ruimte voor zowel rust als werk. En of dat nog niet genoeg is, krijgt u ook nog toegang tot een ondergrondse autostaanplaats en een grote kelderberging met elektriciteit.

Laat deze fantastische kans niet aan u voorbijgaan. Plan snel uw bezichtiging op www.immodelaet.be of bel naar 036440080. Kom niet TE LAET, want dit nieuwe appartement in Wilrijk wacht op u!

* * *

Kleinesteenweg 26-201 - 2610 Wilrijk - Nieuw appartement op centrale locatie in Wilrijk. Indeling: Woonkamer met open keuken en veel lichtinval Keuken voorzien van koelkast/vriezer, vaatwasser, spoelbak, elektrische kookplaat, oven, kasten. Aparte wasberging, apart toilet. Badkamer met bad/douche en dubbele lavabo. 2 Slaapkamers Ondergrondse autostaanplaats en ruime kelderberging met elektriciteit. Benieuwd naar deze topper? Kom niet TE LAET en maak snel uw afspraak op www.immodelaet.be of op 036440080

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.100
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
UVGD7IDO9A0G
Makelaar Code
2610 ANTWERPEN
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€1.100 / Immo De Laet
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com