immo Kaart

Kloosterstraat 30, 2990 Wuustwezel

Appartement Te Huur in Wuustwezel
2 slaapkamers

Kloosterstraat 30 - 2990 Wuustwezel - INDELING APPARTEMENT: Inkomhal op tegelvloer en met glazen deur naar de leefruimte, Gastentoilet met handenwasser, Lichtrijke leefruimte (38m², incl. keuken) op onderhoudsvriendelijke tegelvloer, Open keuken, uitgerust met een vaatwasser, een dubbele lavabo, een ingebouwde koelkast, een inductie-kookplaat met dampkap, een ingebouwde combinatie ovenmicrogolfoven en voldoende opbergkasten. Nachthal op zelfde tegelvloer en met een glazen deur vanuit de leefruimte, Handige bergplaats met de CV-ketel en de voorziening voor wasmachine/droogkast, Twee slaapkamers (8m² en 12m²) op tegelvloer met parketmotief, Badkamer (5m²), voorzien van een ruime inloopdouche en een dubbele wastafel met bijhorend meubel en spiegelkast.
TUIN EN TERRAS: Ideale zuidwestelijke oriëntatie (middag- en avondzon!) Privatieve tuin op kunstgras, Ruim zonneterras op verzorgde terrastegel en met een buitenkraantje op regenwater, Ruim tuinhuis (7m²) met overkapping (9m²) voor een huiselijke lounge, Handig poortje vanuit de eigen achtertuin richting de parkeerkelder.
ONDERGRONDSE VERDIEPING: Twee naast elkaar gelegen autostaanplaatsen, Een afgesloten privatieve kelderberging, voorzien van elektriciteit en een stopcontact.
BIJZONDERHEDEN: Domotica aanwezig met bijvoorbeeld alles-aan en alles-uit knop, Eigen en aparte toegang tot het appartement en dus niet via de gemeenschappelijke inkomhal, Gemeenschappelijke kosten aan het gebouw bedragen €50/mnd, Beschikbaar vanaf 1 december 2022, Drie maanden huurwaarborg, Plaatsbeschrijving bij in- en uittrede door onafhankelijk expert, kosten te dragen door beide partijen, ieder voor de helft.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Referentie
DJEAMIQBY1F3
Makelaar Code
2990TH.0031
Prijs Geschiedenis
17 Oct 2022
€845 / Neys Immo
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com