Kaart

Bredabaan 886-2

2990 Wuustwezel Appartement Verhuurd
102 m² wonen
2 slaapkamers
€950

Ontdek dit stijlvol afgewerkte appartement in het bruisende hart van Gooreind. Dit appartement, gelegen in Residentie Kuypershoek, is een paradijs op de eerste verdieping met twee slaapkamers en een charmant terras dat aansluit bij de grootste slaapkamer. Als nieuwe eigenaar kun je genieten van het gemak van openbaar vervoer, winkels, restaurants, bakkerijen en apotheken allemaal op loopafstand.

Ondanks de centrale ligging, biedt dit appartement rust en sereniteit. Gebouwd in 2023, straalt de nieuwbouw veelzijdigheid en innovatieve design uit. Bij de prijs zijn twee ondergrondse parkeerplaatsen en een ruime kelderberging inbegrepen.

Het appartement zelf heeft een fraaie indeling: een inkomhal met een keramische tegelvloer leidt naar de leefruimte, eveneens met een keramische tegelvloer, die naar elk van de aan beide zijden gelegen balkons leidt. De keuken is compleet uitgerust met een wasbak, ijskast-diepvriescombinatie, vaatwasser, combi oven en inductiefornuis. Daarnaast heeft dit appartement een aparte bergruimte, twee comfortabele slaapkamers, een badkamer met douche en wastafel, een apart gastentoilet en een ruime waskamer.

Het appartement is direct beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Het komt met een conformiteitsattest en geniet van veel lichtinval. De algemene maandelijkse kosten (voorschot) van 100 euro omvatten het onderhoud van de lift, syndicus, onderhoud van het gebouw en de verzekering van het gebouw.

Loop deze kans niet mis om dit prachtige appartement in Gooreind te bemachtigen. Een mooie mix tussen rust en stadsleven wacht op je.

* * *

Bredabaan 886-2 - 2990 Wuustwezel - Stijlvol afgewerkt appartement met 2slpks en terras in het centrum van Gooreind (ca.100m²)   Residentie Kuypershoek Openbaar vervoer, winkel, restaurants, bakker, apotheker op wandelafstand. Op de eerste verdieping is het een oase van rust en heeft u een knus terras aanpalend bij de grote slaapkamer. Nieuwbouw bouwjaar 2023 Twee ondergrondse autostaanplaatsen Ruime kelderberging   Indeling: Inkomhal op een keramische tegelvloer. Leefruimte op een keramische tegelvloer met aan de ramen elks een balkon voorzien Keuken op een keramische tegelvloer met wasbak, ijskast-diepvriescombinatie, vaatwasser, combi oven en inductie kookplaat fornuis. Aparte bergruimte. Slaapkamer 1 Slaapkamer 2 Badkamer met douche en lavabo. Apart gastentoilet. Ruime waskamer Privatieve kelder.   Extra:   Twee autostaanplaatsen Beschikbaar vanaf 1/6/2024 Conformiteitsattest aanwezig Veel lichtinval Algemene (voorschot) onkosten zijn lift onderhoud, syndicus, onderhoud gebouw, verzekering gebouw. 100 euro per maand.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 950
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2022
Bewoonbare oppervlakte
102 m2
Referentie
X55HHO41AET4
Makelaar Code
1317575
Prijs Geschiedenis
13 Mar 2024
€950 / Janssen en Janssen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com