Home Verhuurd Appartement 2990 Wuustwezel
Kalmthoutsesteenweg 4-3
Kaart

Kalmthoutsesteenweg 4-3

2990 Wuustwezel Appartement Verhuurd
2 slaapkamers
€845

Ontdek dit ruime dakappartement van 102 vierkante meter, gelegen op de tweede verdieping van een kleinschalig appartementsgebouw in het bruisende centrum van Wuustwezel. Hoewel er geen lift aanwezig is, zijn alle voorzieningen zoals winkels, openbaar vervoer en de E19 makkelijk bereikbaar.

Bij binnenkomst in het appartement verwelkomt de inkomhal met gastentoilet je in een lichte leefruimte. Hier verbindt een open, ingerichte keuken de woning tot één harmonieus geheel van zo'n 44 vierkante meter. Geniet van de zon op je eigen terras van 35 vierkante meter, makkelijk toegankelijk via een schuifraam vanuit de leefruimte.

Het appartement bevat ook twee comfortabele slaapkamers en een modern uitgeruste badkamer met inloopdouche en dubbele wastafel in mooi meubilair. Een eigen autostaanplaats op de gelijkvloerse verdieping maakt deze woning compleet.

Milieubewust? Dit appartement is zeer energiezuinig (E48) en is uitgerust met een ventilatiesysteem type D. De ramen aan de straatzijde zijn bovendien voorzien van geluids- en zonwerend glas, zodat je altijd kunt genieten van rust en koelte.

De vaste kosten bedragen slechts €55,00 per maand. Het dakappartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2024. Mis deze kans niet om te leven in het hart van Wuustwezel, vol comfort en gemak!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kalmthoutsesteenweg 4-3 - 2990 Wuustwezel - Ruim dakappartement 102m², op de 2e verdieping (geen lift), in een kleinschalig appartementsgebouw, in het centrum van Wuustwezel. Winkels, openbaar vervoer en E19 zijn makkelijk te bereiken. Indeling: Inkomhal met gastentoilet, lichte leefruimte met open ingerichte keuken, totaal ca. 44m², met een schuifraam naar het terras 35m². Verder nog 2 slaapkamers en een badkamer ingericht met een inloopdouche en een dubbele lavabo in meubel. Inclusief een inpandige autostaanplaats op de gelijkvloerse verdieping van het gebouw. Dit appartement is zéér energiezuinig (E48) en heeft een ventilatiesysteem type D. De ramen aan de straatzijde zijn voorzien van geluids-en zonwerend glas. Vaste kosten €55,00/maand.  Beschikbaar 01/07/2024.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 845
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2016
Referentie
CB9W-W5K2M8U
Makelaar Code
5918523
EPC Waarde
96.38 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€845 / Coga
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com