Kaart

Groenestraat 4

8210 Zedelgem Appartement Verhuurd
132.5 m² wonen
132.5 m² perceel
2 slaapkamers
€805

Kom een kijkje nemen in dit prachtige duplexappartement middenin het levendige Zedelgem. Geïnteresseerden kunnen hun bezichtiging aanvragen via zedelgem@immofrancois.be of onze website.

Dit recent gebouwde appartement heeft een geweldige ligging, dichtbij diverse winkels, sportfaciliteiten en restaurants. Ook apotheken en de snelwegen E40 en E403 zijn binnen handbereik.

Het appartement is licht en ruim van opzet. Op de begane grond vind je een woonkamer die baadt in het licht, en van waaruit je toegang hebt tot een gezellig terras. De volledig geïnstalleerde keuken is voorzien van alle gemakken zoals een inductiekookplaat, combi oven, koelkast met vriesvak en zelfs een vaatwasser. Grenzend aan de keuken bevindt zich een praktische berging met aansluiting voor de wasmachine.

De eerste verdieping biedt plaats aan twee royale slaapkamers en een badkamer met lavabo, inloopdouche en toilet. Bovendien is er een ondergrondse garagebox inbegrepen in de huurprijs.

Qua bouwtechniek kan dit appartement rekenen op dubbele beglazing met PVC raamwerk en aardgasverwarming. Syndickosten bedragen 60 euro per maand en voorschot verwarming 65 euro per maand. Dit droomappartement is beschikbaar vanaf 01/07/2024!

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Groenestraat 4 - 8210 Zedelgem - Bezichtigingen worden énkel aangevraagd via zedelgem@immofrancois.be of via de website.
Dit recent duplexappartement situeert zich in het centrum van Zedelgem, vlakbij diverse handelszaken, sportfaciliteiten, restaurants, apotheken, de E40 en de E403.
De indeling is als volgt: op het gelijkvloers is er een lichtrijke woonkamer met toegang tot het terras en een volledig geïnstalleerde keuken voorzien van inductiekookplaat, dampkap, combi oven, koelkast met vriesvak, spoelbak en vaatwasmachine. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de praktische berging waar aansluiting voor wasmachine voorzien is.
Op de eerste verdieping zijn er vervolgens 2 grote slaapkamers en een badkamer met enkele lavabo, inloopdouche en toilet.
In de huurprijs is een ondergrondse garagebox inbegrepen.
Bouwtechnisch is deze duplex voorzien van dubbele beglazing met raamwerk in PVC en wordt er verwarmd op aardgas.
Syndickosten: 60 euro/maand
Voorschot verwarming: 65 euro/maand
Vrij vanaf 01/07/2024!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 805
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
132.5 m2
Bewoonbare oppervlakte
132.5 m2
Referentie
QYOOCG-HJZTH
Makelaar Code
ZED2024VH012
EPC Waarde
68 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31040-G-2012_251/EP10543/A120/D01/SD006
Prijs Geschiedenis
14 Mar 2024
€805 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com