Home Te Huur Appartement 8210 Zedelgem
Berkenhagestraat 13
Kaart

Berkenhagestraat 13

8210 Zedelgem Appartement Te Huur
136.64 m² wonen
166.42 m² perceel
2 slaapkamers

Dit prachtig gemeubileerd duplex-appartement, gelegen in de chique residentie "Saint-Véran" in Zedelgem, is perfect voor iedereen die op zoek is naar een comfortabele en centraal gelegen woning. Alle nodige faciliteiten zoals winkels, openbaar vervoer, scholen en horeca zijn op loopafstand, wat het leven gemakkelijker en aangenamer maakt.

Bij binnenkomst in het appartement wordt u verwelkomd in een inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet. De volledig uitgeruste keuken pronkt met moderne apparaten zoals een microgolfoven, oven, inductiekookplaat, koelkast, dubbele spoelbak, dampkap en vaatwasser. De lichtrijke, stijlvol ingerichte leefruimte biedt de ideale plek om te ontspannen. Een praktische berging, voorzien van wasmachineaansluiting, is netjes weggestopt naast de keuken.

De benedenverdieping beschikt ook over een ingerichte kantoorruimte en een complete badkamer met enkele wastafel, inloopdouche en toilet. De bovenverdieping is even indrukwekkend met twee ruime slaapkamers, waarvan één met ingemaakte kasten. De tweede badkamer, uitgerust met twee wastafels, een ligbad en een toilet, samen met een technische ruimte, maken het verdiep compleet.

Geniet van de zon op het terras aan de voor- of achterzijde van het appartement. Een extra terrasberging is voorzien aan de voorkant. Een afgesloten garage met automatische poort is ook inclusief (€75/maand).

Dankzij de uitstekende isolatie, ventilatie en 8 zonnepanelen is dit appartement zeer energiezuinig. Verder profiteert het appartement van een centrale verwarming op aardgas. Het maandelijkse bedrag voor de syndicus bedraagt €60. Het appartement is beschikbaar vanaf 01/07/2024.

Voor de meubels wordt een huurwaarborg gevraagd. Hebt u interesse in deze parel van een woning? Neem contact op via zedelgem@immofrancois.be of bezoek onze website voor meer info.

* * *

Berkenhagestraat 13 - 8210 Zedelgem - Op wandelafstand van het centrum van Zedelgem, in Residentie "Saint-Véran", huisvest dit gemeubeld duplex-appartement. Kortom, alle nodige winkels, openbaar vervoer, scholen, horeca-aangelegenheden, ... zijn op wandelafstand te bereiken.
De indeling van het appartement is als volgt: via de inkomhal met vestiaire en apart gastentoilet komt men binnen in de volledig uitgeruste keuken (voorzien van microgolfoven, oven, inductiekookplaat, koelkast, dubbele spoelbak, dampkap en vaatwasmachine) en lichtrijke, volledig ingerichte leefruimte. Aanpalend aan de keuken is een praktische berging voorzien, met aansluiting wasmachine. De benedenverdieping van dit appartement wordt vervolledigd door een ingerichte bureauruimte en eerste badkamer, voorzien van een enkele wastafel, inloopdouche en toilet.
Op de bovenverdieping, via de nachthal met ingemaakte kasten, zijn nog twee ruime slaapkamers voorzien, waarvan één met ingemaakte kasten. De tweede badkamer (voorzien van twee wastafels, ligbad en toilet) en technische ruimte vervolledigen dit verdiep.
Genieten van de zon kan zowel op het terras vooraan, als achteraan! Het terras vooraan beschikt over een extra terrasberging.
Bij het appartement is ook nog een afgesloten garage met automatische poort voorzien (€75/maand).
De gebruikte technieken, isolatie en ventilatie resulteren in een energiezuinig appartement. Het appartement beschikt ook over 8 zonnepanelen en centrale verwarming op aardgas.
Syndicuskosten: €70/maand
Beschikbaar vanaf 01/07/2024.
Er wordt een huurwaarborg gevraagd voor de meubels.
Is deze parel iets voor u? Meer info is te verkrijgen via zedelgem@immofrancois.be of via de website!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 875
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
166.42 m2
Bewoonbare oppervlakte
136.64 m2
Referentie
QJS7B6XXN6JB
Makelaar Code
ZED2024VH024
EPC Waarde
43 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
31040-G-2015_408/EP02311/A001/D01/SD028
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€875 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com