Home Te Huur Appartement 8380 Zeebrugge
Brusselstraat 22-Bus-0201
Kaart

Brusselstraat 22-Bus-0201

8380 Zeebrugge Appartement Te Huur
100 m² wonen
100 m² perceel
2 slaapkamers

Verheug je op een stralend appartement in de strandwijk van Zeebrugge, onderdeel van een hedendaagse residentie waar het herhaaldelijk genieten is van de zon. Dit heerlijke appartement is voorzien van een terras aan zowel de voor- als achterzijde, dus je kunt altijd kiezen tussen een adembenemend uitzicht op de ochtendzon of de avondzon.

De indeling van dit prachtige appartement is zeer praktisch. De entree leidt naar een aparte toiletruimte en een handige bergruimte met aansluiting voor een wasmachine. Van daaruit loop je door naar de riante woonkamer die op het zuiden is georiënteerd. Bijgevolg baadt deze kamer het meeste van de dag in natuurlijk licht. Aangrenzend aan de woonkamer vind je een volledig ingerichte open keuken die zeker elke kookliefhebber zal bekoren.

Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers, elk met voldoende ruimte om tot rust te komen na een lange dag. Aan de achterzijde bevindt zich een charmant balkon, perfect om te ontspannen en te genieten van de frisse lucht. Verder biedt de badkamer een ligbad en dubbele wastafel, wat staat voor extra comfort en gemak.

Een ander groot voordeel van dit appartement is de ruime autostaanplaats binnen de residentie. Dit garandeert dat je je nooit zorgen hoeft te maken over het vinden van een parkeerplaats. Ook is er een privékelder voor extra opslag en een gemeenschappelijke fietsenberging, perfect voor de fietsliefhebbers onder ons.

Beschikbaar vanaf 1 april 2024. Voor meer informatie kunt u refereren aan Ref. OGA523. Mis deze prachtige kans niet om te wonen in een stijlvolle buurt dichtbij het strand van Zeebrugge, boek nu je bezichtiging!

* * *

Brusselstraat 22-Bus-0201 - 8380 Zeebrugge - Zonnig appartement gelegen in een recente residentie in de strandwijk te Zeebrugge, met een terras vooraan en achteraan.
Het appartement bestaat uit de inkom met toilet, bergruimte met aansluiting voor wasmachine, ruime woonkamer met terras aan de zuidkant, volledig ingerichte open keuken, 2 slaapkamers, balkon aan de achterzijde, badkamer ligbad en dubbele lavabo. Inclusief een ruime autostaanplaats in de residentie. Privatieve kelder en gemeenschappelijke fietsenberging in de residentie. Ref. OGA523

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2001
Grond oppervlakte
100 m2
Bewoonbare oppervlakte
100 m2
Referentie
Z18WYJ85QQ2V
Makelaar Code
OGA523C
EPC Waarde
81 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20230809-0002961744-RES-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Bouw vergund
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
06 Mar 2024
€900 / Immo Cauwe
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com