Home Verhuurd Appartement 9750 Zingem
Nederzwalmsesteenweg 38
Kaart

Nederzwalmsesteenweg 38

9750 Zingem Appartement Verhuurd
75 m² wonen
1 slaapkamers
€815

Op zoek naar een instapklaar appartement? Dit ruime gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, een terras en eigen tuintje (met kunstgras) heeft alles wat je nodig hebt! Gelegen op wandelafstand van winkels, horeca, grootwarenhuizen en nog zoveel meer. Een wekelijkse vrijdagsmarkt dichtbij huis en perfecte verbindingen met het openbaar vervoer zijn twee van de vele voordelen.

Bij binnenkomst worden gasten begroet door een inkomhal met apart toilet dat leidt naar de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van een vitrokeramisch kookvlak, dampkap, spoeltafel, oven, microgolf, vaatwasser en koelkast. Jouw comfort wordt verder verzekerd door een badkamer met een inloopdouche en meubel met lavabo, een berging en twee rustige slaapkamers.

Het appartement biedt ook een ondergrondse autostaanplaats die toegankelijk is via de lift. Plus, deze staatplaats is al inbegrepen in de huurprijs. Extra opslagruimte nodig? Maak gebruik van de private kelderberging en vergeet niet je fiets veilig weg te zetten in de gemeenschappelijke fietsenberging.

Dit appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024. De gemeenschappelijke kosten bedragen €75 per maand.

Interesse gewekt? Neem het van dichtbij in ogenschouw. Neem contact op met Lenny op het nummer 0472/30.30.75 of via lenny@vastgoed-liedec.be voor meer informatie of een bezoek ter plaatse.

* * *

Nederzwalmsesteenweg 38 - 9750 Zingem - Instapklaar gelijkvloersappartement met 2 slaapkamers, ruim terras met tuintje (kunstgras) en ondergrondse staanplaats op wandelafstand van winkels, horeca, grootwarenhuizen, etc. Het appartement situeert zich ook nabij de wekelijkse vrijdagsmarkt en dichtbij het openbaar vervoer. De indeling is als volgt: inkomhal met apart toilet, woonkamer met open keuken (vitrokeramisch kookvlak, dampkap, spoeltafel, oven, microgolf, vaatwasser, koelkast), badkamer (inloopdouche, meubel met lavabo), berging, 2 slaapkamers. De ondergrondse autostaanplaats is toegankelijk via de lift en is reeds inbegrepen in de huurprijs. Tot slot heeft u nog toegang tot een private kelderberging en kan u de fiets opbergen in de gemeenschappelijke fietsenberging. Het appartement is ten vroegste beschikbaar vanaf 01/05/2024. Voor de gemeenschappelijke kosten wordt een forfaitair bedrag gerekend van € 75/maand. Interesse? Voor meer info of een bezoekje ter plaatse, contacteer Lenny: 0472/30.30.75 - lenny@vastgoed-liedec.be.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 815
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2010
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
7UJB0EK6R5VN
Makelaar Code
A-1371/24
EPC Waarde
107 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
20 Mar 2024
€815 / Vastgoed Liedec
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com