Kaart

Eikenlaan 47

2980 Zoersel Appartement Te Huur
200 m² wonen
4 slaapkamers

Dit royale nieuwbouwappartement op de eerste verdieping is echt een lust voor het oog. De prachtige woonkamer vloeit naadloos over in de open en volledig ingerichte keuken, perfect voor liefhebbers van modern wonen. Met vier slaapkamers en een aparte bureauruimte biedt dit appartement voldoende ruimte voor zowel werk als ontspanning. Daarnaast beschikt de woning over twee uitnodigende badkamers en een handige wasplaats annex bergplaats. Niet te vergeten het ruime terras waar u heerlijk kunt genieten van de buitenlucht. Ook aan toegankelijkheid is gedacht, dankzij de aanwezige lift. Echt een woning die je van binnen moet zien om de sfeer en ruimtelijkheid te kunnen waarderen.

Qua locatie zit je hier ook helemaal goed. Het appartement is ideaal gelegen nabij de uitvalsweg E34, waardoor je altijd snel onderweg bent. Alle ingrediënten voor comfortabel wonen zijn aanwezig in dit prachtige nieuwbouwappartement.

* * *

Eikenlaan 47 - 2980 Zoersel -
Een zeer ruim nieuwbouwappartement op de eerste verdieping bestaande uit een mooie woonkamer met open, ingerichte keuken, 4 slaapkamers, bureelruimte, 2 badkamers, wasplaats/bergplaats, ruim terras, lift. Moet je zeker van binnen zien.
Ideaal gelegen nabij de uitvalsweg E34.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.700
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
200 m2
Referentie
LT0QSI7-BV3X
Makelaar Code
11628
Prijs Geschiedenis
15 Feb 2024
€1.700 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com