Home Verhuurd Appartement 2980 Zoersel
Achterstraat 91A-1-3
Kaart

Achterstraat 91A-1-3

2980 Zoersel Appartement Verhuurd
96 m² wonen
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Gelegen op de eerste verdieping van een recent (2021) appartementsgebouw, biedt dit bijna-energieneutrale appartement van 96 m² je alle comfort en efficiëntie die je kunt verwachten van een hedendaagse woonruimte. De toegankelijkheid is verzekerd door de aanwezigheid van een lift in het gebouw.

Dit moderne appartement onderscheidt zich door de indeling en het gebruik van de ruimte, met twee grote slaapkamers aan de voorzijde, maten 12 m² en 13 m². Bijkomend biedt het een gastentoilet en een badkamer uitgerust met een dubbele lavabo en inloopdouche voor je comfort en gemak.

De leefruimte is ruim bemeten op 35 m² en beschikt over een volledig geïnstalleerde open keuken. Een schuifraam opent naar het terras van 12 m², waar je kunt genieten van een heerlijke avondzon.

Daarnaast is er een staanplaats en kelderberging inbegrepen bij het appartement. Dit maakt het beheer en opslag van goederen eenvoudig en handig.

Het appartement, gebouwd volgens bijna-energieneutrale normen (BEN), garandeert een zeer energiezuinige levensstijl. Voor de natuurliefhebbers is er een doorgang langs het gebouw die direct leidt naar het centrum, ideaal voor fietsers en wandelaars.

Houd rekening met gemeenschappelijke kosten van €100 per maand. Dit prachtige appartement is beschikbaar vanaf 1 mei 2024.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Achterstraat 91A-1-3 - 2980 Zoersel - Het BEN-appartement 96 m² is gelegen op de eerste verdieping van een recent appartementsgebouw (2021) en is bereikbaar via de lift. Aan de voorzijde bevinden zich 2 grote slaapkamers van respectievelijk 12 m² en 13 m², gastentoilet, badkamer met dubbele lavabo en inloopdouche. Aan de achterzijde heeft men de grote leefruimte 35 m² met volledig geïnstalleerde open keuken die via schuifraam toegang geeft tot het terras. Op het terras 12 m² kan je heerlijk genieten van de avondzon. Verder is er een staanplaats en kelderberging inbegrepen bij het appartement. Het appartement is bijna energie neutraal (BEN) gebouwd en is zodoende zeer energiezuinig. Langs het gebouw is een doorgang voor fietsers en wandelaars om direct in het centrum uit te komen.

Gemeenschappelijke kosten bedragen €100 per maand. 

Beschikbaar vanaf 1 mei 2024

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2021
Bewoonbare oppervlakte
96 m2
Referentie
NRP1CXHLYPEQ
Makelaar Code
6735662
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com