Home Te Huur Appartement 2980 Zoersel
Emiel Vermeulenstraat 3
Kaart

Emiel Vermeulenstraat 3

2980 Zoersel Appartement Te Huur
4 slaapkamers

Gelegen nabij het bruisende centrum van Sint-Antonius, vindt u deze prachtig gerenoveerde woning. Deze woning combineert comfort en stijl met ruimte en functionaliteit. De woning omvat een riante woonkamer die naadloos overgaat in een open en ingerichte keuken.

Daarnaast beschikt de woning over vier slaapkamers, elk voorzien van airconditioning voor uw comfort tijdens warme nachten. De praktische indeling wordt verder aangevuld met een verzorgde badkamer, een handige bergplaats en een wasplaats. Verder is er in de hal een ingemaakte kast voor extra opslagruimte.

Buiten de woning verwelkomt een gezellig terras u, dat uitkijkt op een ruime tuin. Er zijn tevens twee carports aanwezig achteraan de tuin, waardoor u steeds plaats heeft voor uw auto's. Vernuftige rolluiken, zowel automatisch als manueel, garanderen uw privacy en veiligheid.

Daarnaast is de woning zeer energiezuinig dankzij de aanwezigheid van zonnepanelen en een warmtepomp voor verwarming. Dit resulteert in een uitzonderlijk gunstig E-Peil van E15.

Ontdek deze woning zelf en ervaar het unieke wooncomfort in een duurzaam kader, dichtbij alle faciliteiten die Sint-Antonius te bieden heeft.

* * *

Emiel Vermeulenstraat 3 - 2980 Zoersel -
Een mooi gerenoveerde woning nabij het centrum van Sint-Antonius bestaande uit een ruime woonkamer met open, ingerichte keuken, 4 slaapkamers, badkamer, bergplaats, wasplaats met extra douche, hal met ingemaakte kast, 2 afzonderlijke toiletten(regenwaterrecuperatie), achterinkom, terras, ruime tuin met achteraan 2 carports en tuinhuis. De verwarming is voorzien van een warmtepomp en airco in de slaapkamers voorzien. Rolluiken aanwezig.
Zonnepanelen en ventilatie aanwezig.
Zeer energie zuinige woning. E-Peil : E15

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.450
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
S-3LTS20NNL-
Makelaar Code
11649
Prijs Geschiedenis
21 Mar 2024
€1.450 / Devry-immo
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com