Kaart

Markt 9-0101

9620 Zottegem Appartement Te Huur
65 m² wonen

Op zoek naar een modern appartement met 2 slaapkamers en een adembenemend uitzicht op de markt van Zottegem? Je hebt het gevonden! Dit prachtige appartement ligt in het hart van Zottegem, dichtbij scholen en winkels. Reis je met openbaar vervoer? Geen zorgen, het station en bushaltes zijn ook vlakbij! De combinatie van het lichte karakter, de hoge afwerkingsgraad en de energiezuinigheid zorgt voor optimaal wooncomfort.

Indeling: Op de begane grond bevindt zich de gemeenschappelijke ingang met lift. Op de eerste verdieping kom je binnen in de lichte woonkamer (20m²) met een open keuken (6m²). De keuken is volledig uitgerust met hoogwaardige inbouwapparatuur: keramische kookplaat, vaatwasser, koelkast en oven. De nachthal (6m²) biedt toegang tot het aparte toilet met wastafel, de badkamer met inloopdouche en wastafelmeubel (4m²), en twee slaapkamers (8 m²-10 m²). Eén van de slaapkamers geeft toegang tot het terras (4m²).

Het appartement heeft ook een kelderberging met opbergmogelijkheden en aansluitingen voor een wasmachine en droger (2m²). Het appartement is beschikbaar vanaf 1 juli 2024. De gemeenschappelijke kosten bedragen 65 euro per maand.

Geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak voor dit uitstekend gelegen, kwalitatieve appartement!

* * *

Markt 9-0101 - 9620 Zottegem - ENKEL BEZOEK MOGELIJK DOOR ONDERSTAANDE LINK VOLLEDIG EN CORRECT IN TE VULLEN:
https://mijnhuurprofiel.be/property/2f9a0711-4563-4802-b61e-095f19e193ac
Ben je op zoek naar een recent appartement met 2 slaapkamers en prachtig uitzicht over de markt van Zottegem? Gevonden!
Dit prachtige appartement bevindt middenin het centrum van Zottegem, vlakbij scholen en winkels. Verplaatst u zich met het openbaar vervoer? Geen probleem, ook het station en bushaltes zijn vlakbij! Deze troeven in combinatie met het lichtrijke karakter, de hoge afwerkingsgraad, de energiezuinigheid, bieden jou een ultiem wooncomfort!
Indeling:
GLV: Gemeenschappelijke inkom met lift
1steV: Bij binnenkomst komt u terecht in de lichtrijke woonkamer (20m²) met open keuken (6m²) volledig ingericht is met de meest kwalitatieve inbouwtoestellen: keramische kookplaat, vaatwas, koelkast en oven. Verder biedt de nachthal maar liefst (6m²) aan ingebouwde kasten, alsook toegang tot het apart toilet met handwasser, de badkamer met inloopdouche en wastafel in meubel (4m²)!. Daarnaast zijn er nog de twee slaapkamers (8 m²-10 m²), waarvan één toegang biedt tot het terras (4m²)!
Tot slot beschikt het appartement over een kelderberging met opbergmogelijkheden en de nodige aansluitingen voor wasmachine en droogkast (2m²).
Beschikbaar vanaf 1/07/2024!
Gemeenschappelijke kosten: 65 euro/maand.
Interesse? Maak dan snel een afspraak voor dit uitstekend gelegen kwalitatief appartement!

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 755
Algemeen
Type
Appartement
Bewoonbare oppervlakte
65 m2
Referentie
4DH-WV0K09JK
EPC Certificaat
41081-G-DBA_2017048917/EP16934/A001/D01/SD004
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€755 / ERA Wonen
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com