Kaart

Ridderstraat 9

3440 Zoutleeuw Appartement Te Huur
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Dit is een luxueus appartement van 104 vierkante meter, dat charmeert met zijn hoogwaardige afwerking en de keuze voor kwalitatieve materialen. Het beschikt over energie-efficiënte functies zoals zonnepanelen, een warmtepomp, vloerverwarming en een ventilatiesysteem type C. Het energieprestatiecertificaat (EPB) is momenteel in aanvraag.

Het appartement verwelkomt u met een inkomhal inclusief vestiaire waarna u toegang krijgt tot de open keuken die volledig is uitgerust. Daarnaast bevindt zich een ruime zitkamer van 31 vierkante meter. Vanuit deze ruimtes heeft u een prachtig uitzicht, dat nog beter te bewonderen is vanaf het ruime terras van 13 vierkante meter.

Het appartement beschikt verder over twee royale slaapkamers van respectievelijk 14,5 en 11 vierkante meter, en een luxueuze badkamer met douche. Bovendien is er een gemeenschappelijke overdekte fietsenberging beschikbaar.

Dit appartement kan onmiddellijk gehuurd worden. De maandelijkse huurprijs bedraagt 920 euro, met een extra forfaitaire kost van 60 euro voor de gemeenschappelijke delen. Het contracttype is van korte duur, namelijk één jaar met een huurwaarborg gelijk aan drie maanden huur.

Optioneel is er de mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats in de gemeenschappelijke carport voor 85 euro per maand.

Voor meer informatie kunt u terecht op www.living-stone.be of neem contact op met Jan Berge via jan.berge@living-stone.be of 0470/980 210.

* * *

Ridderstraat 9 - 3440 Zoutleeuw - Dit appartement van 104m² straalt luxe uit door de hoogwaardige afwerking en keuze voor kwalitatieve materialen. Door de zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en ventilatiesysteem C is dit tevens een energiezuinig appartement.(EPB in aanvraag)
Na het betreden van de inkomhall met vestiaire kom je in de volledig geïnstalleerde open keuken en grote zitruimte(31m²). Het prachtige zicht is betoverend, waar je ook van kan genieten op het ruime terras van 13m². 
Er bevinden zich 2 ruime slaapkamers (14,5m² en 11m²) en een luxueuze badkamer met douche. 
Gemeenschappelijke overdekte fietsenberging.
Het appartement is onmiddellijk beschikbaar. 

De maandelijkse huurprijs bedraagt € 920 en een forfaitaire kost voor gemeenschappelijke delen van € 60.
Type overeenkomst : Korte duur 1 jaar.
Huurwaarborg : 3 maanden huur. 
E-peil : E15

Extra : Mogelijkheid tot huur van autostaanplaats in de gemeenschappelijke carport voor  € 85 per maand.

Meer info via www.living-stone.be     jan.berge@living-stone.be      GSM : 0470/980 210

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
ME9J-YV8IGPI
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com