Kaart

Ridderstraat 9

3440 Zoutleeuw Appartement Te Huur
2 slaapkamers

Ontdek deze luxueuze woonmogelijkheid in het hart van Zoutleeuw. Dit ruime appartement van 137.5 m² belooft privacy en exclusiviteit dankzij de eigen voordeur. Geniet bij binnenkomst van de brede inkomhal, uitgerust met een vestiaire en gastentoilet. De lichte woonkamer van 24 m² vormt de perfecte setting om te ontspannen of bezoek te entertainen. Hierbij zorgt de open keuken met kookeiland voor een naadloze verbondenheid binnen de leefruimte.

Comfort is in dit luxe appartement verzekerd door twee royale slaapkamers (10,5m² en 12m²), compleet met een praktische dressing voor al je opbergbehoeften. De badkamer straalt elegantie uit met een moderne inloopdouche, waardoor je kunt genieten van je eigen brokje rust en sereniteit.

Dit gelijkvloerse appartement is speciaal ontworpen met oog voor toegankelijkheid. Bredere gangen en drempelvrije toegang maken het geschikt voor minder mobiele bewoners. Ook aan buitenruimte is er geen gebrek, met een patio en terras voor je outdoor ontspanning. Plus, een ruime tuinberging biedt extra opslagruimte. Nieuwe aanleg tuin komt eraan in het voorjaar van 2024.

Duurzaamheid is een sleutelwoorden in dit appartement, dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen, warmtepomp, vloerverwarming en ventilatiesysteem type C.

Het appartement is te huur voor €1050 per maand, met een extra kost van €40. De overeenkomst is in eerste instantie van korte duur, namelijk één jaar, met een huurwaarborg van drie maanden huur. Als extra is er de mogelijkheid tot het huren van een autostaanplaats voor €85 per maand.

Voor meer informatie kan je terecht op www.living-stone.be of neem contact op via jan.berge@living-stone.be of bel naar 0470/980 210.

* * *

Ridderstraat 9 - 3440 Zoutleeuw - Welkom in het hart van Zoutleeuw, waar luxe en comfort samenkomen. Met een oppervlakte van 137.5 m² biedt dit appartement een weelderige leefruimte met een eigen, aparte voordeur, waardoor privacy en exclusiviteit gewaarborgd zijn.
Bij binnenkomst word je verwelkomd door een ruime inkomhal met een handige vestiaire en een bezoekerstoilet. De woonkamer(24m²), doordrenkt van natuurlijk licht, biedt een uitnodigende ambiance voor ontspanning en entertainment. De naadloze overgang naar de open keuken met kookeiland creëert een gevoel van ruimte en verbondenheid.
Dit luxe appartement beschikt over twee royale slaapkamers(10,5m² en 12 m²) en een praktische dressing, waardoor comfort en opslagmogelijkheden overvloedig aanwezig zijn. De badkamer, compleet met een inloopdouche, straalt moderniteit en elegantie uit, wat een verkwikkende oase van rust biedt.
Ontworpen met toegankelijkheid in gedachten, is dit gelijkvloerse appartement ideaal voor minder mobiele bewoners, met brede gangen en drempelvrije toegang. Buiten vind je een kleine patiotuin en een terras, perfect voor ontspanning in de buitenlucht, vergezeld van een ruime tuinberging voor extra opslagruimte. Aanleg tuin voorjaar 2024.
Duurzaamheid staat centraal in dit appartement, dankzij de geïnstalleerde zonnepanelen, warmtepomp en vloerverwarming, samen met een ventilatiesysteem type C. 
De maandelijkse huurprijs bedraagt € 1050 en een forfaitaire kost van € 40.
Type overeenkomst : Korte duur 1 jaar.
Huurwaarborg : 3 maanden huur. 
E-PEIL : E17

Extra : Mogelijkheid tot huur van autostaanplaats voor  € 85 per maand.

Meer info via www.living-stone.be     jan.berge@living-stone.be      GSM : 0470/980 210

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.050
Algemeen
Type
Appartement
Referentie
N-IQPG1VHKVV
Prijs Geschiedenis
04 Mar 2024
€1.050 / Livingstone
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com