Kaart

Schipstraat 60-1

3440 Zoutleeuw Appartement Te Huur
89 m² perceel
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Laat je charmeren door dit prachtige 1-slaapkamer appartement, rustig gelegen in het hart van Zoutleeuw. Met zijn royaal woonoppervlak van 89 vierkante meter, combineert dit appartement moderne gemakken met een gezellige uitstraling. De volledig geïnstalleerde keuken is een waar paradijs voor kookliefhebbers en de ruime woonkamer van 38 vierkante meter vormt de perfecte plek om lekker te ontspannen. Daarnaast kan je genieten van een comfortabele slaapkamer met aangrenzende dressing, ideaal om al je persoonlijke spullen een plek te geven.

Een van de grote pluspunten van dit appartement is het aanwezige terras. Alsof dat nog niet genoeg is, krijg je er ook een ondergrondse staanplaats en berging bij voor extra opslaggemak. En dan hebben we het nog niet gehad over de duurzame bonus: 6 zonnepanelen die zowel je energierekening als het milieu ten goede komen.

Dit appartement ligt in een rustige buurt, maar toch vlakbij alle nodige voorzieningen en het openbaar vervoer. Het is de ideale combinatie van comfortabel wonen en praktische bereikbaarheid. Bovendien is er een huurwaarborg van drie maanden en is het huurcontract op lange termijn.

Grijp jouw kans om stijlvol te wonen in Zoutleeuw. Neem vandaag nog contact op met Jan Berge via jan.berge@living-stone.be of bel naar 0470/980210 voor een bezichtiging.

* * *

Schipstraat 60-1 - 3440 Zoutleeuw - Geniet van comfortabel wonen in dit prachtige 1-slaapkamer appartement gelegen in het hart van Zoutleeuw. Met een royaal woonoppervlak van 89 m² biedt dit appartement een perfecte balans tussen moderne gemakken en gezelligheid.
De volledig geïnstalleerde keuken is ideaal voor liefhebbers van koken, terwijl de ruime woonkamer van 38 m² een uitnodigende ruimte biedt om te ontspannen. Een extra troef is het aanwezige terras.
Het appartement beschikt over een slaapkamer met een aangrenzende dressingruimte, waardoor u voldoende ruimte heeft voor al uw persoonlijke spullen. 
Daarnaast is er een ondergrondse staanplaats en berging voor uw gemak en extra opslagmogelijkheden.
Een duurzaam tintje wordt toegevoegd door de aanwezigheid van 6 zonnepanelen, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook voor uw energierekening.

Gelegen in een rustige buurt, maar toch dicht bij alle voorzieningen en openbaar vervoer, biedt dit appartement een perfecte combinatie van comfortabel wonen en praktische bereikbaarheid.
Huurwaarborg : 3 maanden 
Type huurcontract : Lange termijn 

Mis deze kans niet om in stijl te wonen in Zoutleeuw. Neem vandaag nog contact met ons op voor een bezichtiging!
jan.berge@living-stone.be  of GSM : 0470/980210 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
89 m2
Referentie
YHWYH9K7C9DT
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com