Kaart

Schipstraat 59-9

3440 Zoutleeuw Appartement Te Huur
88 m² perceel
2 slaapkamers
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Welkom in dit charmante appartement gelegen in het pittoreske Zoutleeuw, de perfecte combinatie van comfort en ideale ligging. Op het moment dat je binnenkomt, word je verwelkomd door een gezellige woonruimte van 26,5 vierkante meter. Grote ramen zorgen voor een overvloed aan natuurlijk licht, wat resulteert in een warme en uitnodigende sfeer.

Voor de culinaire avonturiers is er een volledig uitgeruste keuken van 8,5 vierkante meter. Het appartement heeft twee comfortabele slaapkamers die een heerlijk rustmoment na een lange dag garanderen. De badkamer met douche biedt alle nodige faciliteiten voor jouw dagelijkse behoeften.

Dit royaal appartement telt in totaal 88 vierkante meter, wat voldoende ruimte en comfort biedt voor een aangenaam verblijf in het historische Zoutleeuw.

Echter, er is nog meer! Dit appartement wordt aangevuld met een ondergrondse garage van 12,32m2 en een ondergrondse berging. Hierdoor heb je niet alleen extra opslagruimte, maar ook een veilige plek om jouw auto te parkeren. Daarnaast beschikt het appartement ook over 6 zonnepanelen, wat bijdraagt aan een lagere energierekening.

Voor dit appartement geldt een huurwaarborg van 3 maanden en is beschikbaar voor de lange termijn.

Interesse? Neem contact op met Jan Berge via jan.berge@living-stone.be of bel 0470/980210 om een afspraak te maken.

* * *

Schipstraat 59-9 - 3440 Zoutleeuw - Welkom bij dit charmante appartement, perfect gelegen in het pittoreske Zoutleeuw. Dit pand biedt niet alleen een ideale locatie, maar ook een comfortabele indeling.

Bij binnenkomst wordt u verwelkomd in een gezellige woonruimte van maar liefst 26,5 vierkante meter. Dankzij de grote ramen wordt de ruimte overspoeld met natuurlijk licht, waardoor een warme en uitnodigende sfeer ontstaat.
De volledig uitgeruste keuken van 8,5 vierkante meter is een paradijs voor kookliefhebbers.
Dit appartement beschikt over twee comfortabele slaapkamers. De badkamer is voorzien van een douche en biedt alle nodige faciliteiten voor uw dagelijkse behoeften.

Met een totale oppervlakte van 88 vierkante meter biedt dit appartement voldoende ruimte en comfort voor een aangenaam verblijf in het historische Zoutleeuw.

Maar dat is nog niet alles! Dit appartement wordt compleet gemaakt door een ondergrondse garage van 12,32 vierkante meter en een ondergrondse berging, waardoor u extra opslagruimte heeft en uw voertuig veilig kunt parkeren.
Tevens beschikt appartement over 6 zonnepanelen.

Huurwaarborg : 3 maanden 
Type contract : Lange Termijn 

Afspraak te maken via jan.berge@living-stone.be of via GSM : 0470/980210

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Grond oppervlakte
88 m2
Referentie
5-KHKA2UTZ-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com