Home Verhuurd Appartement 9870 Zulte
Merelstraat 13-D
Kaart

Merelstraat 13-D

9870 Zulte Appartement Verhuurd
71 m² wonen
71 m² perceel
1 slaapkamers
Prijs op aanvraag

Ontdek dit instapklare appartement met zonnig balkon en garagebox, ideaal gelegen in het rustige Zulte. Dit charmante appartement is bovendien makkelijk bereikbaar via de belangrijkste invalswegen richting Deinze, Waregem en de E17. Het is beschikbaar vanaf 15 mei 2024.

Bij binnenkomst word je verwelkomd door een inkomhal die compleet is met diverse ingebouwde kasten. Dit leidt je naar een ruime en lichte woonruimte, uitgerust met een sfeervol balkon waar je heerlijk kunt genieten van de zon.

De keuken is volledig geïnstalleerd en uitgerust met moderne voorzieningen zoals een koelkast, inductiekookplaat, dampkap en oven. De badkamer is voorzien van een douchecabine, wastafelmeubel, toilet en wasmachineaansluiting. Daarnaast beschikt de woning over een ruime slaapkamer die reeds voorzien is van een royale kast.

Een ander belangrijk kenmerk van dit appartement is de aangrenzende, ruime garagebox. Het syndic bedraagt slechts €50 per maand.

Enkele van de vele pluspunten van dit appartement zijn dat het instapklaar en energiezuinig is. Daarnaast zijn de gordijnen en verlichting al voorzien, wat het gemakkelijk maakt om in te trekken en je meteen thuis te voelen.

Bezoek onze website www.vastgoeddemeyer.be om je bezoek zelf in te plannen en meer te weten te komen over dit prachtige appartement.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Merelstraat 13-D - 9870 Zulte - INSTAPKLAAR APPARTEMENT MET ZONNIG BALKON EN GARAGEBOX U kunt zelf Uw bezoek inplannen via onze website: www.vastgoeddemeyer.be

Dit instapkaar appartement is gelegen op een rustige locatie te Zulte, doch vlakbij de invalswegen richting Deinze/Waregem en de E17. Beschikbaar vanaf 15/05/2024.

Het appartement omvat een inkomhal met tal van inbouwkasten, een ruime lichtrijke leefruimte met toegang tot het zonnig balkon. Verder is er een geïnstalleerde keuken aanwezig (frigo | inductie kookplaat | dampkap | oven).

Tevens is er nog de badkamer met douchecabine, lavabo met meubel, toilet en aansluitging voor de wasmachine. De ruime slaapkamer is reeds voorzien van een ruime kast.

Tot slot hoort bij dit appartement een ruime garagebox.

SYNDIC: €50/mnd

PLUSPUNTEN:
* INSTAPKLAAR
* ENERGIEZUINIG
* GORDIJNEN EN VERLICHTING REEDS VOORZIEN
* GARAGEBOX

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Appartement
Bouwjaar
2003
Grond oppervlakte
71 m2
Bewoonbare oppervlakte
71 m2
Referentie
RBLS1O73Y4E2
Makelaar Code
6754141
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20170502-0001956053-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com