immo Kaart

, 2320 Hoogstraten

Garage Verhuurd in Hoogstraten
635 m² perceel
€4.800

DIT HANDELSPAND EVENTUEEL TE GEBRUIKEN ALS KANTOOR, IN ZIJN GEHEEL OF IN DELEN, BEVINDT AAN "DE VRIJHEID". HET PAND IS ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR !
De Vrijheid is een doorgaande verbindingsweg met aan beide zijden oude lindenbomen en ruime parkeermogelijkheden. Een gezellige gemeente met veel horeca en bezienswaardighedenzoals de St.Catharinakerk en het Begijnhof.  Een bruisend stadje !
Deze handelsruimte komt in aanmerking voor diverse doeleinden waaronder bv. een DIENSTENCENTRUM, een galerij, een winkelketen, fitnesscentrum enz... Het is een polyvalente ruimte van 485 m² met heel veel lichtinvalDe etalage heeft een straatbreedte van 9 m alsook een ruime inpandige doorloop-etalage. Uniek is namelijk de inpandige talut waardoor deze handelsruimte of kantoor zeer rolstoel toegankelijk is.Tevens is het handelspand voorzien van een voorraad/stokkageruimte met buitendeur - eventueel bij de handelsruimte te betrekken, een keuken met kitchenette, een vergaderruimte met aansluitend een kantoor - ingericht met kastenwand, 2 bergingen alsook een aparte sanitaire ruimte met  2 toiletten met handenwasser.
De 2 parkingsplaatsen zijn toegangelijk via de doorgang rechts onder het aanpalend gebouw. Totale grondoppervlakte 635 m².
Bijzonderheden : uitgerust met een alarm met camera, een gepolierde vloer, toonbank en decoratiekasten zijn nog aanwezig, deels een parketvloer aanwezig en de verwarming is dmv een warmtepomp lucht - lucht.

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 4.800
Algemeen
Type
Garage
Grond oppervlakte
635 m2
Referentie
HGXNNU3X5UM2
Makelaar Code
117745
EPC Waarde
909 kWh/m2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€4.800 / Heylen Vastgoed

Meld u hier GRATIS aan om de extra informatie en prijshistoriek te bekijken van de

, 2320 Hoogstraten.


Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com