Kaart

2320 Hoogstraten Garage Te Huur
635 m² perceel

* * *

DIT HANDELSPAND EVENTUEEL TE GEBRUIKEN ALS KANTOOR, IN ZIJN GEHEEL OF IN DELEN, BEVINDT AAN "DE VRIJHEID". HET PAND IS ZOWEL TE KOOP ALS TE HUUR !
De Vrijheid is een doorgaande verbindingsweg met aan beide zijden oude lindenbomen en ruime parkeermogelijkheden. Een gezellige gemeente met veel horeca en bezienswaardighedenzoals de St.Catharinakerk en het Begijnhof.  Een bruisend stadje !
Deze handelsruimte komt in aanmerking voor diverse doeleinden waaronder bv. een DIENSTENCENTRUM, een galerij, een winkelketen, fitnesscentrum enz... Het is een polyvalente ruimte van 485 m² met heel veel lichtinvalDe etalage heeft een straatbreedte van 9 m alsook een ruime inpandige doorloop-etalage. Uniek is namelijk de inpandige talut waardoor deze handelsruimte of kantoor zeer rolstoel toegankelijk is.Tevens is het handelspand voorzien van een voorraad/stokkageruimte met buitendeur - eventueel bij de handelsruimte te betrekken, een keuken met kitchenette, een vergaderruimte met aansluitend een kantoor - ingericht met kastenwand, 2 bergingen alsook een aparte sanitaire ruimte met  2 toiletten met handenwasser.
De 2 parkingsplaatsen zijn toegangelijk via de doorgang rechts onder het aanpalend gebouw. Totale grondoppervlakte 635 m².
Bijzonderheden : uitgerust met een alarm met camera, een gepolierde vloer, toonbank en decoratiekasten zijn nog aanwezig, deels een parketvloer aanwezig en de verwarming is dmv een warmtepomp lucht - lucht.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.800
Algemeen
Type
Garage
Grond oppervlakte
635 m2
Referentie
HGXNNU3X5UM2
Makelaar Code
117745
EPC Waarde
909 kWh/m2
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Nee
Verkavelingsvergunning
Nee
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
Nee
Prijs Geschiedenis
28 Jan 2024
€4.800 / Heylen Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com