immo Kaart

Nieuwlandlaan 111, 3200 Aarschot

Handelspand Te Huur in Aarschot
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Nieuwlandlaan 111 - 3200 Aarschot - Ontdek de ideale bedrijfslocatie in Aarschot! Dit unieke pand ligt op slechts 5 minuten loopafstand van het station van Aarschot, met een directe verbinding naar Hasselt, Leuven en Brussel. Daarnaast bereik je de autostrade E314 binnen 3 minuten!
De troeven van dit bedrijfsgebouw omvatten energiezuinigheid, high-end afwerking, en de aanwezigheid van kantoren en magazijnen.
De locatievoordelen zijn onder andere de nabijheid van het station van Aarschot, de vlotte toegang tot de E314 autosnelweg in 3 minuten, en strategische verbindingen naar Hasselt, Leuven en Brussel.
Geschikt voor diverse bedrijfstakken, biedt dit gebouw kantoren voor efficiënte werkruimtes en magazijnen voor logistieke behoeften. Het is een alles-in-één oplossing voor groeiende bedrijven.
Ben je klaar voor de toekomst van jouw bedrijf? Ontdek de mogelijkheden van dit veelzijdige bedrijfsgebouw. Neem vandaag nog contact op met ons op voor een rondleiding en bespreek de maatwerkopties voor jouw onderneming.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
5246220191018110142
Makelaar Code
1930-nieuwlandlaan-111-3200-aa
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com