Kaart

8340 Damme Handelspand Te Huur
587 m² perceel

* * *

Handelspand met 2 appartementen op TOPligging!Perfect instapklaar handelspand met ZUIDgericht terras met woonst op TOPligging te Damme! UNIEK pand gerenoveerd met respect en behoud van prachtige authentieke elementen in het gebouw!

INDELING:
Gelijkvloers:
HANDELSGEDEELTE:
Handelsruimte opgesplitst in 2 grote ruimtes (Wordt momenteel gescheiden door grote glazen deuren) - afzonderlijk bureel / Zitkamer met prachtige authentieke schouw - 2de bureel (met inbouwkasten) / afzonderlijke zitkamer - ruime wijnkelder - toilet - berging - tuin met ZUIDgericht terras en recht van uitweg achteraan.

WOONST:
Volledig ingerichte ruime leefkeuken (o.a. met keramisch fornuis, frigo, dubbele spoelbak, dampkap, oven en vaatwasmachine) - badkamer (o.a. met lavabomeubel en douche).

Eerste verdieping achterliggend:
Nachthal - badkamer 1 (o.a. met dubbele wastafel, hangtoilet, ligbad en inloopdouche) - badkamer 2 (o.a. met dubbele wastafel, hangtoilet en inloopdouche) - afzonderlijk hangtoilet (met lavabo) - ruime slaapkamer 1 (met inbouwkasten) - slaapkamer 2 (met inbouwkasten) - Mogelijkheid tot het plaatsen van een eenpersoonsbed op de overloop.

Eerste verdieping vooraan:
Nachthal - charmante woonkamer met uitzicht over de Markt - ingerichte keuken - badkamer (o.a. met dubbele wastafel, toilet en douche) - afzonderlijk toilet - ruime slaapkamer.

Tweede verdieping:
Ruime zolder.

Opmerkingen:
- Recente cv-installatie op aardgas!
- Het pand werd recent grotendeels gerenoveerd.
- Epc in aanvraag.

Op de Markt van Damme, op een boogscheut van de zee, op 8 min. van Knokke-Heist en 6 min. van Brugge is dit pand gelegen op een TOPligging! UNIEK aanbod, onmiddellijk instapklaar pand op TOPLIGGING te Damme met een prachtig uitzicht op de Markt en het Stadhuis! Aarzel zeker niet om ons te contacteren voor een vrijblijvend gesprek of een bezoek ter plaatse op het nr. 050/70.01.02 - info@centro.be.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 4.500
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
587 m2
Referentie
AW-8EV-U3C59
Makelaar Code
L0154b
Prijs Geschiedenis
19 Sep 2023
€4.500 / Centro Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com