immo Kaart

Alfons Gossetlaan 54, 1702 Groot-Bijgaarden

Handelspand Te Huur in Groot-Bijgaarden
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Alfons Gossetlaan 54 - 1702 Groot-Bijgaarden - Falcon is een uitstekend voorbeeld van een totale renovatie om een relatief modern gebouw op de meest recente 21e eeuwse standaard te brengen. Het gebouw bestaat uit 8.182m² kantoren met plateau's van +/- 2.000m², bestaande uit twee vleugels met verschillende inrichtingsmogelijkheden.
Één van de beste manieren om op te vallen als het gaat om marketing is zichtbaarheid, het Falcon-gebouw biedt u een geweldige zichtbaarheid vanaf de E40, tienduizenden automobilisten en passagiers zullen uw naam elke dag zien. Dit pand heeft een uitstekende mobiliteitsscore van 89%. Openbaar vervoer, winkels en het station van Groot Bijgaarden zijn te voet bereikbaar.
Architecten herontwerpen alles, van de gevel tot de inkomhal, maar ook de technische uitrusting, de tuinen en de omgeving. Dit alles wordt gedaan met één leidend principe in het achterhoofd; om succesvol te zijn in dit nieuwe kantoortijdperk, moeten bedrijven en organisaties niet alleen de meest efficiënte werkplekken bieden, maar ook een omgeving waar hun medewerkers zich gelukkig en voldaan voelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
6947120191207094637
Makelaar Code
3257-alfons-gossetlaan-54-1702
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com