Home Te Huur Handelspand 3001 Heverlee
Naamsesteenweg 161



immo Kaart

Naamsesteenweg 161, 3001 Heverlee

Handelspand Te Huur in Heverlee
253 m² perceel
1 slaapkamers

Naamsesteenweg 161 - 3001 Heverlee - Welkom bij dit charmante handelspand (81m²) met woonst aan de levendige Naamsesteenweg in Heverlee. Voorheen een optiek, staat dit pand klaar voor een nieuw avontuur na enkele opfrissingswerken. Gelegen nabij het station van Heverlee en met een ruime parkeergelegenheid in de buurt, biedt deze locatie best of both worlds: bereikbaarheid en zichtbaarheid.

De etalageruimte is bijzonder aantrekkelijk, voorzien van een prachtige open vitrine met ingebouwde spots die uw producten op een stijlvolle manier belichten. Bij binnenkomst valt meteen de mooie lichtinval op, dankzij de grote etalageramen. De handelsruimte beschikt over een geïnstalleerd aircosysteem, een charmante parketvloer en is reeds voorzien van lichtarmaturen en voldoende stopcontacten. Een praktisch keukentje en een aparte ruimte met lavabo en toilet maken het plaatje compleet.

Onder de begane grond bevindt zich een ruime kelder (35m²), momenteel ingericht als studio maar geschikt voor diverse doeleinden zoals een hobbykamer of extra opslagruimte. Deze ruimte biedt toegang tot een aangename, rustig gelegen tuin. 

Boven vind je een apart appartement (137m²) met op de eerste verdieping bevindt zich een ruime badkamer en een apart toilet. Een verdieping hoger tref je de leefruimte met een goed uitgeruste keuken. Hier is ook een aparte kamer die flexibel gebruikt kan worden naar jouw behoeften. Op de hoogste verdieping bevindt zich één grote slaapkamer en een veelzijdige ruimte. 

Dit pand is per direct beschikbaar voor een huurder die zich voor lange termijn wil vestigen. Het wordt alleen als geheel verhuurd, waardoor je de volledige ruimte kunt benutten voor jouw onderneming en opslagbehoeften.

De huurprijs bedraagt 2500 EUR per maand. Grijp deze kans om deel uit te maken van de Heverlee-gemeenschap en geef jouw onderneming een nieuw thuis aan de levendige Naamsesteenweg!
Interesse in een bezichtiging ter plaatse? Neem dan contact op met ons via het nummer 016 23 90 81! Wij zijn elke weekdag telefonisch bereikbaar tussen 10u en 13u. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.500
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
253 m2
Referentie
TQSR0NA1OVB1
Prijs Geschiedenis
16 Feb 2024
€2.500 / Immo Jan Stas
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com