Home Te Huur Handelspand 3001 Heverlee
Interleuvenlaan 27



immo Kaart

Interleuvenlaan 27, 3001 Heverlee

Handelspand Te Huur in Heverlee
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Interleuvenlaan 27 - 3001 Heverlee - Welkom bij Interleuvenlaan 27 in Heverlee, waar moderne kantoren te huur zijn in het Researchpark Haasrode. Gunstig gelegen nabij op- en afrit 23 Haasrode van de autosnelweg E40 Brussel-Luik, biedt dit pand een uitstekende bereikbaarheid.
In 2009 onderging het gebouw een volledige renovatie, waarbij sanitair, elektriciteit, airconditioning en centrale verwarming werden vernieuwd. In 2011 werden op het dak zonnepanelen geïnstalleerd, en tegelijkertijd werd de hoogspanningscabine vernieuwd, wat bijdraagt aan duurzaamheid en energie-efficiëntie.
Het kantoor beschikt over een totale oppervlakte van 1.743 m², eventueel opsplitsbaar volgens uw behoeften. Daarnaast zijn er 60 parkeerplaatsen beschikbaar voor uw gemak.
De huurprijs omvat een forfait van €13 per m² per jaar (+BTW) voor onderhoudskosten, waaronder tuin, inbraakdetectie, keuring en onderhoud van de lift, onderhoud van de elektrische installaties, sanitaire installaties, airco, en verwarming.
Elektriciteit wordt apart gefactureerd op basis van het tarief dat de eigenaar aan de leverancier betaalt. Voor de elektriciteit geleverd door zonnepanelen geldt een totaal tarief verminderd met 5% korting.
Gas wordt aangerekend per m², terwijl water wordt berekend op basis van het aantal voltijdse equivalenten (FTE). Ontdek deze moderne kantoorruimte en neem contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
3126120191018105438
Makelaar Code
2102-interleuvenlaan-27-3001-h
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com