Kaart

Centrum-Zuid 1031

3530 Houthalen-Helchteren Handelspand Verhuurd
Prijs op aanvraag

* * *

Centrum-Zuid 1031 - 3530 Houthalen-Helchteren - Dit is jouw kans om jouw bedrijf te vestigen op een strategische locatie in Houthalen-Helchteren! Dit ruime complex biedt kantoorruimte van 500m² en een magazijn van 350m², gelegen op het industrieterrein Centrum-Zuid.

Kenmerken van het Complex:

Ruime Kantoren:

Met 500m² aan kantoorruimte biedt dit complex voldoende ruimte voor jouw bedrijfsactiviteiten. De kantoren zijn flexibel in te richten en bieden een comfortabele en professionele werkomgeving.

Magazijnruimte:

Het magazijn van 350m² biedt ruimte voor opslag en logistiek, wat ideaal is voor bedrijven die behoefte hebben aan extra ruimte voor hun distributieactiviteiten.

Strategische Ligging:

Het industrieterrein Centrum-Zuid is gunstig gelegen nabij de E314 autosnelweg en de Noord-Zuidverbinding, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is vanuit verschillende richtingen. Dit biedt uitstekende mogelijkheden voor transport en logistiek.

Professionele Omgeving:

Het industrieterrein Centrum-Zuid staat bekend om zijn professionele en dynamische omgeving, met een verscheidenheid aan bedrijven en industriële activiteiten.

Huurvoorwaarden en Bezichtiging:

Voor meer informatie over de huurprijs, beschikbaarheid en specifieke voorwaarden, nodigen wij je uit om rechtstreeks contact met de makelaar op te nemen op het nummer 011 15 34 72 of per mail sven.casters@dewaele.com. Een bezichtiging van dit ruime complex is ook mogelijk, zodat je de mogelijkheden van deze geweldige locatie zelf kunt ervaren.

Tot binnenkort!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
DPUBHDV3N6CD
Makelaar Code
177297
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com