Kaart

Rijselseweg 60

8900 Ieper Handelspand Te Huur
197.6 m² perceel

Rijselseweg 60 - 8900 Ieper - Op de Rijselseweg in Ieper vinden we deze handelsruimte met ruim appartement. Het pand bevindt zich vlakbij winkels en openbaar vervoer. Dankzij de strategische ligging met veel passage geniet dit pand van uitstekende zichtbaarheid.
De indeling is als volgt: via de voordeur kom je terecht in de handelsruimte. Deze beschikt over een vitrine en een grote ruimte geschikt als kantoor of winkel. Achteraan het kantoor bevindt zich een afgescheiden ruimte die kan dienen als vergaderzaal. Via de hal kom je bij het toilet en een bergruimte.
Op het gelijkvloers kan je verder naar de traphal die je zowel naar de droge kelder als naar het appartement kan leiden. Op de eerste verdieping bevindt zich een ruime leefruimte met aansluitende keuken. De keuken is uitgerust met een koelkast met vriesvak, gaskookplaat, spoelbak en veel kastruimte. Vervolgens kan je via de trap naar de tweede verdieping. Hier bevindt zich een ruime slaapkamer en een badkamer die uitgerust is met een douche in bad, een lavabomeubel en toilet. Tevens is hier ruimte voor het plaatsen van een wasmachine. Via de plooitrap kan je terecht in de geïsoleerde zolder.
Dit handelspand met appartement is onmiddellijk beschikbaar.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.200
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
197.6 m2
Referentie
VM8AXO1HOL1A
Makelaar Code
IEPVH2024011
EPC Certificaat
20220308-0002559739
Prijs Geschiedenis
18 Apr 2024
€1.200 / Immo Francois
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com