Kaart

Pauwengraaf 5

3630 Maasmechelen Handelspand Te Huur
89 m² perceel
Prijs op aanvraag Lening simuleren

Pauwengraaf 5 - 3630 Maasmechelen - Op zoek naar de perfecte locatie voor jouw winkel, kantoor of commerciële activiteit? Dit prachtige handelspand, gelegen in het bruisende hart van Maasmechelen, wacht op jouw ondernemerschap.

Locatie:
Gelegen op de bekende Pauwengraaf nr 5, geniet dit pand van een constante stroom aan passanten en potentiële klanten. De ideale setting voor het laten groeien van jouw bedrijf!

Licht en ruimte:
Met grote ramen die zorgen voor overvloedig natuurlijk licht, wordt de voorste ruimte een uitnodigende en aangename omgeving voor zowel klanten als personeel. Op het gelijkvloers vind je verschillende ruimtes om je handel uit te oefenen, terwijl het eerste verdiep een keuken en een grote ruimte biedt die kan dienen als kantoor of extra werkruimte. En op de tweede verdieping, een badkamer met wc en extra ruimte voor opslag, kantoor of als rustige pauzeplek voor je team. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Goed onderhouden en energiezuinig:
Dit pand is goed onderhouden en heeft een conforme elektrische keuring. Met een energielabel C is ... het ook nog eens goed geïsoleerd en relatief energiezuinig, waardoor je kunt besparen op energiekosten en bijdraagt aan een duurzame toekomst.

Ideale ligging:
Gelegen in Maasmechelen, geniet dit pand van een uitstekende bereikbaarheid vanuit omliggende steden en dorpen, waardoor jouw bedrijf altijd binnen handbereik is voor zowel klanten als leveranciers. Met diverse bushaltes op loopafstand, is het gemakkelijk toegankelijk voor een breed publiek. En met de nabijheid van de autosnelweg is het pand moeiteloos te bereiken voor zowel werknemers als klanten.


Parkeergelegenheid:
Voor uw gemak biedt het pand zowel betalende als vrije parkeerplaatsen in de directe omgeving. Dit maakt het eenvoudig voor klanten om met de auto te komen en het vergroot de toegankelijkheid van uw bedrijf.

Klaar voor jouw onderneming:
Kortom, deze winkelruimte in Maasmechelen biedt veel mogelijkheden voor een ondernemer die op zoek is naar een goed bereikbare locatie met veel potentieel. De combinatie met de verschillende ruimtes en verdiepingen, maakt het plaatje compleet.

Wil je deze unieke kans niet missen? Neem dan zeker contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden die dit pand te bieden heeft voor jouw onderneming!

Contact: huur@sensimmo.be of via het nummer 089/20.90.88 Lees meer Verberg

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Kadastraal Inkomen
€ 1.819
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
89 m2
Referentie
2IDBU8H0EFQA
Makelaar Code
2924
EPC Certificaat
20200102-0002233129-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Ja
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
Neen
Bestemming
Andere
Overstromingsgebied
n/a
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com