Kaart

Fraterstraat 114

9820 Merelbeke Handelspand Te Huur

Op zoek naar een horeca- of handelspand om te huren op een toplocatie in Merelbeke Flora? Dan hebben wij de perfecte plek voor jou! Dit ruime pand van maar liefst 350m² is uitgerust met alles wat je nodig hebt om jouw horecawensen waar te maken. Denk bijvoorbeeld aan een volledig uitgeruste keuken met damkap en industriële frigo's, een gezellige bar en aparte sanitaire voorzieningen - ideaal voor het realiseren van jouw droomrestaurant, café, bar of handelszaak.

Dankzij de centrale ligging van dit pand is de bereikbaarheid uitstekend - je bent zo in het centrum van Gent of Merelbeke. Bovendien beschikt het pand over een Bose soundsystem, aardgasverwarming en camerabewaking met alarm voor extra veiligheid en comfort.

Benieuwd naar meer informatie of wil je graag een bezoek inplannen? Twijfel dan niet en neem contact op met Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93.

* * *

Fraterstraat 114 - 9820 Merelbeke - Te Huur: Perfect gelegen horeca- of handelspand op toplocatie te Merelbeke Flora

Dit ruime handelspand van ongeveer 350m² biedt de ultieme kans voor jouw horecaonderneming of handelspand. Met een volledig uitgeruste keuken inclusief damkap, industriële frigo's een gezellige bar en aparte sanitaire voorzieningen, heeft dit pand alles wat je nodig hebt om jouw droomrestaurant, café, bar of handelszaak te realiseren.

Gelegen op een centrale locatie met uitstekende bereikbaarheid naar Gent of Merelbeke centrum. Daarnaast beschik het pand over een Bose soundsystem, verwarming op aardgas en een camera bewaking met alarm.

Wenst u meer informatie of wil u een bezoek inplannen?
Aarzel niet en contacteer Henry Van Tornhout via henry@kmovastgoed.be of +32 474 13 37 93

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.150
Algemeen
Type
Handelspand
Referentie
08X8984I5SFO
Makelaar Code
HVT198
Prijs Geschiedenis
14 Apr 2024
€2.150 / KMO Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com