immo Kaart

Kuipersstraat 98, 2900 Schoten

Handelspand Te Huur in Schoten
64 m² wonen

Kuipersstraat 98 - 2900 Schoten - Commercieel handelsgelijkvloers met hoge visibiliteit te huur op een toplocatie in Schoten.

Hoekpand | Pand met mogelijkheden | Alles op wandelafstand | Topligging | Veel passage Winkel – en werkruimte ca. 64 m²

Zoekt u een kantoorruimte, of een toplocatie voor uw showroom, etalage, winkelpand of atelier? Er zijn veel mogelijkheden in deze centraal gelegen commerciële benedenverdieping in de Kuipersstraat 98 te Schoten. Hoge visibiliteit en vlakbij invalswegen. Contacteer ons snel voor een afspraak!

Indeling van het commercieel gelijkvloers: Winkelruimte: de eerste troef is het handelsgedeelte aan de straatkant, geknipt voor een winkel, showroom, kantoor, etalage of andere bestemmingen. Dankzij de grote raampartijen komt er veel lichtinval binnen. Apart toilet met handenwasser: net achter het winkelgedeelte vindt u een apart toilet met handenwasser.
Goed om te weten
Dit handelsgelijkvloers krijgt een EPC-label F. De ramen deels PVC ramen zijn voorzien van dubbele beglazing en de aluminium ramen zijn voorzien van enkele beglazing. Het commercieel gelijkvloers is onmiddellijk beschikbaar. Waarborg: 3 maanden op geblokkeerde rekening – plaatsbeschrijving op gedeelde kosten.

Watertoets: G-score: B, P-score: B

Levendige en groene omgeving
Uw nieuwe handelspand ligt vlak bij bakkers, apothekers, winkels, scholen én op een steenworp afstand van ‘Den Trol’, tot ver buiten Schoten gekend voor zijn befaamde spaghetti’s. Bushaltes zijn vlakbij, op amper 4 minuten wandelen. En met de auto bereikt u vlot de Antwerpse ring, E19 en A12. Even uitwaaien of van de zon genieten? Trek dan naar het park van Schoten of Park Vordenstein. Vordenstein heeft een prachtig gerestaureerde oranjerie, een oranjerietuin en elk jaar is er een bloemententoonstelling. De bistro wacht u op met een frisse pint of een wijntje. Het park van Schoten heeft een omwaterd kasteel, graspleinen, sportvelden, een speelplein en een hertenweide.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 900
Algemeen
Type
Handelspand
Bewoonbare oppervlakte
64 m2
Referentie
-PN96WW4EKH1
Makelaar Code
3705680
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
In aanvraag
Dagvaarding uitgebracht
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Neen
Verkavelingsvergunning
In aanvraag
Bestemming
Woongebied
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
26 Apr 2024
€900 / Est8
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com