Kaart

Luikerstraat 86

3800 Sint-Truiden Handelspand Te Huur
80 m² perceel

* * *

Luikerstraat 86 - 3800 Sint-Truiden - Ontdek deze mooie handelsruimte van ongeveer 80 m² in het hart van Sint-Truiden, waar levendige passantenstromen samenkomen. 
Gelegen in de Luikerstraat, de winkelstraat van de hoofdstad van Haspengouw, biedt deze ruimte niet alleen een strategische locatie, maar ook nabijgelegen parkeermogelijkheden voor het gemak van de klanten.

De vele raampartijen creëren een lichte en uitnodigende sfeer in de handelsruimte, waardoor het een perfecte setting is voor diverse handelaars. Voor degenen die geïnteresseerd zijn in het voortzetten van een kapsalon, is er zelfs de mogelijkheid om de bestaande inboedel over te nemen tegen een aantrekkelijke prijs.

Deze veelzijdige ruimte herbergt niet alleen een kapperszaak, maar beschikt ook over een handige berging met wasmachine en droogkast en een apart toilet. Bovendien is er 1 staanplaats direct voor de zaak beschikbaar.

Wat deze ruimte nog aantrekkelijker maakt, is de mogelijkheid om het hele jaar door een aangename temperatuur te behouden. Dankzij het aanwezige airconditioningsysteem kan de ruimte verwarmd worden in de winter en gekoeld worden in de zomer. Hierdoor creëer je een comfortabele omgeving voor zowel klanten als personeel. 

Of je nu droomt van het runnen van een kapperszaak, het openen van een boetiek of het starten van een ander detailhandel, deze ruimte biedt een unieke kans.

De grondlasten zijn ten laste van de huurder dat via een provisie op €130,00 per maand komt. 

Benut deze gelegenheid om deel uit te maken van het lokale ondernemerslandschap! Voor bezichtigingen en verdere informatie, neem vandaag nog contact met ons, RT Vastgoed, op via 011/69.76.40.

De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens. 

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.750
Algemeen
Type
Handelspand
Grond oppervlakte
80 m2
Referentie
2SNLL8KTFVE0
EPC Certificaat
20231213-0003059732-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€1.750 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com