Kaart

Clockemstraat 1

3800 Sint-Truiden Handelspand Te Huur
411 m² wonen

* * *

Clockemstraat 1 - 3800 Sint-Truiden - Achter deze prachtige gevel, gelegen in het hart van het stadscentrum van Sint-Truiden, schuilt meer dan alleen een handelsruimte. Dit pand onthult een veelheid aan mogelijkheden o.a. door de topligging die het geniet. Gedurende maar liefst 45 jaar huisvestte dit uitzonderlijke gebouw een uiterst rendabele kleinhandelszaak, die uiteindelijk werd stopgezet wegens het bereiken van de pensioengerechtigde leeftijd.

Vooraleer we het pand zelf betreden worden we omringd met etalageruimtes. Deze etalages zijn zichtbaar vanaf de Clockemstraat, de Stapelstraat én vanaf de Grote Markt, waardoor er absoluut geen gebrek is aan zichtbaarheid.

Zodra we het pand binnenstappen, komen we in de handelsruimte. Deze ruimte heeft een totale oppervlakte van ongeveer 120m². Dankzij de talrijke raampartijen is er een overvloed aan natuurlijk licht; eveneens is er airconditioning aanwezig.

Achter de handelsruimte treffen we een praktische opslagruimte aan. Vanuit deze ruimte leidt een trap naar de eerste verdieping.
Op de verdiepingen worden we aangenaam verrast door de vele ruimtes die er nog beschikbaar zijn. Zo vinden we aan de achterzijde van het gebouw een ruime keuken met alle benodigde voorzieningen. Aan de voorzijde bevindt zich een prachtige kantoorruimte van 40 m² met uitzicht op de Grote Markt. Op de eerste verdieping is er ook nog een CV-ruimte, een extra stockageruimte en een apart toilet beschikbaar.

Een trap leidt ons naar de tweede verdieping. Hier treffen we een grote open ruimte aan waarin de authentieke elementen goed tot zijn recht komen. Deze ruimte kan naar eigen wens worden ingericht.

Vervolgens nemen we de trap die ons brengt naar de zolderruimte. Hier vinden we nog twee extra kamers met een totale oppervlakte van 104 m² direct onder het dak, die perfect kunnen dienen als opbergruimte.

Niet te vergeten: alle lichtarmaturen zijn voorhanden, evenals een warmtegordijn en een alarmsysteem.

Onroerende voorheffing ten laste van de huurder.

Dit pand spreekt hoekdelen! Achter deze gevel, aan de Grote Markt, schuilt er veel meer dan alleen een handelsruimte van 120 m². De totale oppervlakte bedraagt immers meer dan 400 m² waarvan ongeveer 300 m² aan ruimte naar eigen wens is in te vullen.
 
Begint jouw verhaal hier? Kom snel een kijkje nemen en ontdek de mogelijkheden van dit prachtige pand! Neem contact op via telefoonnummer: 011/69.76.40 of stuur een e-mail naar verhuur@rtvastgoed.be.  De vermelde oppervlaktes zijn slechts indicatief. RT Vastgoed kan niet verantwoordelijk gesteld worden voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.950
Algemeen
Type
Handelspand
Bewoonbare oppervlakte
411 m2
Referentie
6WKRFV7-NUXG
EPC Certificaat
20230822-0002970103-KNR-1
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
17 Apr 2024
€2.950 / RT Vastgoed
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com