Kaart

2800 Mechelen Huis Verhuurd
1 slaapkamers
€975

* * *

Ontdek het comfort van stijlvol wonen in dit moderne, gemeubelde gelijkvloersappartement, gunstig gelegen nabij het station en het bruisende centrum van Mechelen. Deze eigentijdse woonruimte biedt niet alleen een uitstekende bereikbaarheid, maar ook een perfecte combinatie van elegantie en gemak.

Het appartement verwelkomt je met een hedendaagse inrichting en hoogwaardige meubels, waardoor het direct klaar is om in te trekken. De open indeling zorgt voor een lichte en luchtige sfeer, terwijl de moderne accenten de ruimte een eigentijds karakter geven.

De uitgeruste keuken is een blikvanger, compleet met moderne apparatuur en voldoende kastruimte. Of je nu een culinaire meester bent of gewoon van gemak houdt, deze keuken voldoet aan al jouw behoeften. De aangrenzende woonkamer biedt een gezellige plek om te ontspannen en tot rust te komen.

Een extra voordeel van dit appartement is de beschikbare parkeerplaats, wat een waardevolle toevoeging is in een stadsomgeving. Geen gedoe met parkeren; jouw auto staat altijd veilig en dichtbij.

De locatie van het appartement is een absolute troef. Op korte afstand van zowel het treinstation als het levendige stadscentrum van Mechelen, ben je omringd door een overvloed aan winkels, restaurants en culturele voorzieningen. Geniet van het gemak van het stadsleven zonder in te boeten aan comfort.

Deze parel is de perfecte keuze voor diegenen die op zoek zijn naar een moeiteloze en eigentijdse levensstijl in het hart van Mechelen. Welkom thuis, waar jouw stedelijke oase wacht op jouw persoonlijke touch.

Provisie gemeenschappelijke ksoten: € 25/maand
Onmiddellijk beschikbaar

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 975
Algemeen
Type
Huis
Referentie
X3I7X5GULZ0E
Prijs Geschiedenis
28 Feb 2024
€975 / Malines Group
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com