Kaart

Tolstraat 76

2000 Antwerpen Huis Te Huur
264 m² wonen
90 m² perceel
3 slaapkamers

Tolstraat 76 - 2000 Antwerpen - Herenhuis te huur Prachtige herenwoning op een geweldige uitvalsbasis op het bruisende Zuid, vlakbij de Leien en de Marnixplaats, restaurants en bars vlakbij, Mampoko over de deur en een internationale school om de hoek. Uitzonderlijk goed bereikbaar, vlakbij openbaar vervoer en verbindingswegen.

De klassevolle facade en het statige balkon springen in het oog en ook binnen ademt deze woning authenticiteit, klasse en sfeer.
Immens indrukwekkende inkomhal op origineel marmer en prachtige molures. Handige vestiaire aanwezig.

Op het gelijkvloers vinden we de eerste gezellige woonkamer op visgraatparket en authentieke schoorsteenmantels. Aansluitend lichtrijke eetkamer die kan worden afgesloten via de plafondhoge originele deuren. Achteraan mogelijkheid tot bureau of leeshoek.

Privatief gastentoilet op de tussenverdieping. De authentieke, elegante trap in hout leidt naar de eerste verdieping. Hier vinden we de sfeervolle en uitgeruste leefkeuken met kwalitaitef Lacanche gasfornuis, veel kastruimte en plaats voor een gezellige eethoek. Via de keuken krijgen we toegang tot het eerste terras, heerlijk voor brunch, apero of diner. Vooraan de tweede woonkamer en tevens een echte eye-catcher van de woning. De hoge raampartijen zorgen voor veel lichtinval en een fijn ruimtegevoel.

Op de tweede verdieping hebben we 2 good-sized slaapkamers, waarvan de voorste voorzien is van een en-suite badkamer met grote inloopdouche, enkele wastafel en toilet.

Last but not least, op verdieping drie : de master bedroom voorzien van maatwerk en een moderne designbadkamer met bad, enkele wastafel en toilet. Op het beschut dakterras, voorzien van sauna en buitendouche, geniet je eindeloos en in alle rust van de zon – een geweldige buitenruimte in alle seizoenen.

Ruime, verwarmde kelder met voldoende bergruimte, wasplaats én een statige wijnkelder.

Deze woning biedt de perfecte setting om luxueus en comfortable te wonen en dat in het midden van de stad.

Een absolute must visit !

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 2.995
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
90 m2
Bewoonbare oppervlakte
264 m2
Referentie
GL2KREQRX9Z8
Makelaar Code
13639627
EPC Waarde
112 kWh/m2
EPC Label
B
Prijs Geschiedenis
22 Apr 2024
€2.995 / Bricks n Stones
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com