Home Te Huur Huis 2000 Antwerpen
Lange Sint-Annastraat 17



immo Kaart

Lange Sint-Annastraat 17, 2000 Antwerpen

Huis Te Huur in Antwerpen
75 m² wonen
25 m² perceel
1 slaapkamers

Lange Sint-Annastraat 17 - 2000 Antwerpen - Naast het oude klooster in de Lange Sint-Annastraat, een zijstraat van de Ossemarkt, ligt dit pareltje. Het is historisch erfgoed en gelegen op een privaat binnenpleintje. In het centrum van de stad lijk je je daarom te vertoeven in het groen en weg van het drukke verkeer. Bij het binnenkomen van het huisje kom je direct in een ruime lichte keuken met zijn 3,5 meter hoge plafond van oude houten balken. Als je je dan naar boven begeeft, kom je in een leefruimte met houten parket die je kan inrichten als zitkamer/bureau/slpkmr. Via een houten trapje, kom je op de mezzanine die eveneens gebruikt kan worden als slaapkamer. Het oude kolenkeldertje is getransformeerd in een badkamer met authentiek materiaal.

De moderne keuken is voorzien van ee n ijskast, inductiekookplaat, spoelbak en heel wat kastruimte. De badkamer bevat een ligbad met douche, lavabo en wc.

Dak is bovendien volledig geïsoleerd volgens de normen 2020. Elektriciteit en water zijn gekeurd. Ramen zijn van driedubbel glas en er is een fietsenstalling aanwezig.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 725
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
25 m2
Bewoonbare oppervlakte
75 m2
Referentie
6509920210811093734
Prijs Geschiedenis
11 Aug 2021
€725 / --
Prijzen gevonden op dit adres

Gelieve zich GRATIS aan te melden om deze info te zien

Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com