Home Te Huur Huis 4770 Arsos
Makriyianni Road 6
Kaart

Makriyianni Road 6

4770 Arsos Huis Te Huur
90 m² perceel
2 slaapkamers

Deze prachtig gerenoveerde vakantiewoning in Cyprus biedt een authentieke ervaring van het eiland, perfect gelegen tussen populaire kuststeden en het hart van het binnenland. Met schilderachtige wijngaarden en het Troodosgebergte als achtergrond, wordt dit charmante verblijf sterk aanbevolen voor wie op zoek is naar rust en ontspanning onder de Cypriotische zon.

De vriendelijke bewoners van Arsos, een traditioneel dorpje niet ver van Paphos en Limassol, heten u van harte welkom. Het dorp heeft smalle straatjes, musea en historische bezienswaardigheden zoals de bekende kerk van Ap. Philippos. Loop gemakkelijk naar lokale tavernes voor traditionele Cypriotische gerechten, kafenias (cafés), supermarkten, bakkerijen en banken.

De woning zelf, hoewel meer dan 100 jaar oud, werd in 2021 volledig gerenoveerd met moderne gemakken. Het behoud van zijn traditionele architectuur zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van de natuurlijke schoonheid vanaf het comfortabel ingerichte buitenterras met uitzicht op het bergenlandschap.

Deze stijlvolle woning beschikt over een leefruimte met open haard en volledig ingerichte keuken. Boven zijn er twee slaapkamers en een badkamer. Linnenpakketten, inclusief beddengoed, handdoeken, badjassen en slippers zijn inbegrepen in de prijs. Er is ook gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt.

Huur begint vanaf €150/dag (inclusief water, elektriciteit, schoonmaak en linnengoed).

Neem contact op met onze lokale (Vlaamstalige) agent voor meer informatie en beschikbaarheid! Stuur een mail naar serge@eurimmo.be of bel +32 475 25 27 92.

* * *

Makriyianni Road 6 - 4770 Arsos - Cyprus beleef je niet op één manier. Kuststeden Limassol, Larnaka en Pafos zijn bekende toeristische trekpleisters, maar om ten volle van het eiland te genieten ruil je best een aantal stranddagen in om het binnenland in te trekken.

Deze charmante vakantiewoning is dan ook een aanrader van formaat om helemaal tot rust te komen onder Cypriotische zon, én in de volle natuur tussen de wijngaarden en het glooiende Troodosgebergte.
De gastvrije locals van het authentieke dorpje Arsos heten je van harte welkom.

Het dorpje ligt op 33 km van Paphos en op 31 km van de bruisende kuststad Limassol en wordt gekenmerkt door smalle straatjes, biedt musea en historische bezienswaardigheden (zoals de bekende kerk van Ap. Philippos).
Op wandelafstand van de woning vindt u traditionele tavernes met Cypriotische specialiteiten, ‘kafenia’ (traditionele coffeshop), een supermarkt, een bakker en een bank.
In de nabije omgeving kan u tal van uitstapjes maken; zo kunt u een bezoek brengen aan de watervallen van Trozena op 6 km en het ongerepte strand van Avdimou ligt op 25 min.

De woning is meer dan 100 jaar oud maar werd in 2021 volledig gerenoveerd en is voorzien van alle modern comfort; airconditioning, gratis wifi, keuken met vaatwasser en magnetron, flatscreen-tv,…
Een totale make-over waarbij de traditionele architectuur behouden bleef zodat u vanop het gezellig ingerichte buitenterras ten volle kan genieten van de natuurlijke schoonheid van deze woning en het prachtig zicht op het berglandschap.

Deze stijlvol ingerichte accommodatie omvat een leefruimte met open haard en volledig ingerichte keuken. Op de verdieping bevinden zich een grote en een kleine slaapkamer, alsook een badkamer met douche, lavabo en toilet.
Een linnenpakket met beddenlakens, handdoeken, badjassen en slippers is inbegrepen in de prijs. 

Er is gratis openbare parkeergelegenheid in de buurt.

Huurprijs: vanaf 150/dag (water, elektriciteit, opkuis, bad- en bedlinnen inbegrepen)

Contacteer onze agent ter plaatse (vlaamstalig) voor meer info en beschikbare data!
Mail naar serge@eurimmo.be of bel ‭+32 475 25 27 92‬.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 150
Algemeen
Type
Huis
Grond oppervlakte
90 m2
Referentie
K5Y7-E9YBL-M
Makelaar Code
Arsos I
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
Niet ingegeven
Dagvaarding uitgebracht
Niet ingegeven
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Bestemming
Niet ingegeven
Overstromingsgebied
n/a
Prijs Geschiedenis
13 Jan 2023
€150 / Eurimmo Gent
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com