Home Te Huur Huis 2387 Baarle-Hertog
Markgravenstraat 10
Kaart

Markgravenstraat 10

2387 Baarle-Hertog Huis Te Huur
4 slaapkamers

* * *

Markgravenstraat 10 - 2387 Baarle-Hertog - Royale, goed onderhouden half-vrijstaande woning met aangebouwde garage en tuin gelegen in een rustige omgeving op wandelafstand van het centrum van Baarle-Hertog. De woning bestaat globaal uit entree met apart toilet, woonkamer, half-openkeuken, bijkeuken en grote berging op de benedenverdieping, 3 slaapkamers en badkamer op de eerste verdieping en een royale zolderverdieping, die beschikt over een voorzolder, zolderberging en ruime vierde slaapkamer.
Benedenverdieping
De entree beschikt over een tegelvloer en met stucwerk afgewerkte wanden en is voorzien van het aparte toilet, de meterkast en de trapopgang naar de eerste verdieping.
Het grotendeels betegelde toilet is voorzien van een wandcloset, fonteintje met spiegel en toiletaccesoires.
De royale L-vormige woonkamer is voorzien van een laminaatvloer en met stucwerk afgewerkte wanden en plafond. Door de grote raampartijen geniet de woonkamer van veel natuurlijk licht inval. Verder beschikt de woonkamer over de klokthermostaat voor het instellen van de verwarming.
De half-openkeuken is afgewerkt met een tegelvloer en voorzien van een keukenblok in hoekopstelling uitgerust met de volgende inbouwapparatuur: 4-pitsgaskookplaat, afzuigkap, 1½ spoelbak in RVS, koelkast, vaatwasser en warmwaterboiler.
Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken, die voorzien is van een tegelvloer, gedeeltelijk betegelde/gestucte wanden en en houten plafond. De bijkeuken is voorzien van de aansluitingen ten behoeve van de wasapparatuur en een watertappunt. Vanuit de bijkeuken is de achtertuin toegankelijk.
Eerste verdieping
Vanuit de inkomhal is, middels de vaste houten trap, de overloop op de eerste verdieping te bereiken.
De overloop biedt toegang tot de 3 slaapkamers, de badkamer en de trapopgang naar de tweede verdieping.
De 3 slaapkamers beschikken allemaal over een laminaatvloer en met stucwerk afgewerkte wanden en plafonds. Een van de slaapkamers is voorzien van een inbouwkast. Vanuit de slaapkamer aan de achterzijde van de woning heeft u toegang tot het platdak.
De volledig betegelde badkamer is voorzien van alle comfort en beschikt over een ligbad met douchegelegenheid, badkamermeubel met vaste wastafel en een tweede wandcloset.
Tweede verdieping
De royale zolderverdieping bestaat uit een voorzolder, een zolderberging en een vierde, zeer ruime slaapkamer, voorzien van ingebouwde kasten.
Buitengebeuren
De woning beschikt over een voor- en, op het zuid/oosten gesitueerde, achtertuin. De tuin is voorzien van een houten terras en beschikt over gazon, bestrating, een vijver, diverse groene beplanting en een houten tuinhuisje.
De woning beschikt over een ruime aangebouwde stenen garage, voorzien van een stalen kanteldeur. Verder is de garage uitgerust met elektra en verlichting.
Algemeen:
– In 2018 is de woning grondig gerenoveerd, voorzien van een nieuw dak met isolatie
– De woning is volledig voorzien van nieuwe kunststof kozijnen met dubbele beglazing
– Verwarming door middel van cv op gas (HR ketel van 2012)
– Mooie ligging in rustige woonwijk zonder doorgaand verkeer
– EPC-score: 270 kWh/m²

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.140
Algemeen
Type
Huis
Referentie
BF9YENVQD3V5
Makelaar Code
RH-4139797-property
Prijs Geschiedenis
29 Jul 2022
€1.140 / VR Makelaars
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com