Home Verhuurd Huis 2340 Beerse
Beukenlaan 6C
Kaart

Beukenlaan 6C

2340 Beerse Huis Verhuurd
310 m² perceel
5 slaapkamers
€1.750

* * *

Beukenlaan 6C - 2340 Beerse - Moderne nieuwbouwwoning, halfopen bebouwing, op 310m², gelegen in het centrum van Beerse met handelszaken, horecagelegenheden, scholen en het openbaar vervoer op korte afstand.
Deze ruime woning heeft een totale woonoppervlakte van 264m² en is ingedeeld als volgt: Centrale inkomhal met toegang tot het apart toilet, leefruimte, bureelruimte/speelkamer, aparte berging en een technische ruimte/wasplaats alle nutsaansluitingen. De grote leefruimte omvat een gezellige zithoek en lichtrijke eethoek met een open keuken. De keuken is volledig ingericht met een keramische kookplaat, dampkap, vaatwasser, oven, microgolf, grote koelkast,… en een mooi groot eiland met spoeltafel. Vanuit de leefruimte/keuken heb je via een schuifraam toegang tot het zonnig terras. Zowel vanuit de leefruimte als vanuit de inkomhal heb je toegang tot de ruime berging. Op de eerste verdieping bevinden zich 3 mooie slaapkamers (16,50m²/11,75m²/11,10m²) en een ruime badkamer ingericht met een dubbele lavabo in meubel, inloopdouche, toilet en handdoekdroger. Via de trap in de nachthal bereik je de tweede verdieping met een 4e én een 5e slaapkamer (23,80m²/9,40m²), een 2e badkamer en een berging. De badkamer is ingericht met een enkel lavabomeubel, ligbad en toilet. Achter de woning is er een volledig omheinde tuin en wordt er een tuinhuis geplaatst. De woning wordt voorzien van videofonie, vloerverwarming op alle verdiepingen, semi-domotica (verlichting), ventilatiesysteem D, zonnepanelen én een laadpaal aan de oprit, RWA-recuperatie op toiletten en buitenkraantje,...
De woning is volledig geschilderd (primer + 1 afwerklaag) en is voorzien van verlichting (spots + armaturen). Bijgevolg is deze instap klaar!
Kortom, een zeer ruime en energievriendelijke nieuwbouwwoning. Wil jij de eerste bewoner worden? Contacteer ons dan snel voor een bezichtiging!

Kenmerken
Status: Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Financieel
Vraagprijs
€ 1.750
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Grond oppervlakte
310 m2
Referentie
4T6RZAQQE3IJ
Makelaar Code
5825182
EPC Waarde
70.51 kWh/m2
EPC Label
A
Ruimtelijke Ordening
Stedenbouwk. vergunning
n/a
Dagvaarding uitgebracht
n/a
Rechterlijke beslissing
n/a
Voorkooprecht
n/a
Verkavelingsvergunning
n/a
Bestemming
n/a
Overstromingsgebied
Niet gelegen in een overstromingsgevoelig gebied
Prijs Geschiedenis
20 Feb 2024
€1.750 / Coga
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com