Home Te Huur Huis 2340 Beerse
Molenberg 92
Kaart

Molenberg 92

2340 Beerse Huis Te Huur
120 m² wonen
2 slaapkamers

Ontdek dit prachtige nieuwbouw duplex-appartement, met een terras en een autostaanplaats.

Op de eerste verdieping vind je een inkomhal met ingebouwde kasten, een toilet, een ruime woonkamer met grote ramen die toegang geven tot het terras. De keuken is uitgerust met moderne apparatuur zoals een inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasser. Daarnaast is er een berging/wasplaats met aardgasbrander voor de centrale verwarming en warmwaterbereiding, ventilatiesysteem type D, een uitgietbak en aansluitingen voor wasmachine en droger.

De tweede verdieping bestaat uit een overloop, een badkamer met inloopdouche, toilet en dubbele wastafel, twee slaapkamers en een extra kamer die kan dienen als bureau of kinderkamer.

Buiten geniet je van een terras van ongeveer 26 vierkante meter en een privéberging. Er is één autostaanplaats inbegrepen, met de mogelijkheid om een extra plaats te huren voor 15 euro per maand.

Bijzonderheden van dit appartement zijn de regenwaterrecuperatie aangesloten op het toilet en een buitenkraantje. Het appartement wordt volledig geschilderd door de verhuurder. Ook worden er lichtpunten voorzien in alle ruimtes behalve de woonkamer.

De gemeenschappelijke kosten bedragen 15 euro per maand, inclusief elektriciteitsverbruik van de gemeenschappelijke delen en onderhoud van de beplanting.

* * *

Molenberg 92 - 2340 Beerse - EEN NIEUWBOUW DUPLEX-APPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, TERRAS EN AUTOSTAANPLAATS.

INDELING
1STE VERDIEPING
Inkomhal met ingemaakte kasten, toiletruimte, ruime woonkamer met grote raampartijen en toegang tot het terras, keuken voorzien van de volgende toestellen nl. inductiekookplaat, afzuigkap, koelkast, combi-oven en vaatwasmachine, berging/wasplaats met aardgasbrander van de C.V. en warmwaterbereiding, ventilatiesysteem type D, uitgietbak en aansluiting voor wasmachine/droogkast,

2DE VERDIEPING
Overloop, badkamer voorzien van inloopdouche, toilet en badkamermeubel met dubbele lavabo, 2 slaapkamers en bureelruimte/kinderkamer.

BUITEN
Terras van ca. 26m².  Privatieve berging. 1 Autostaanplaats. 

BIJZONDERHEDEN
Regenwaterrecuperatie aangesloten op toilet en buitenkraantje. Het appartement wordt volledig geschilderd door de verhuurder.
De verhuurder zal lichtpunten voorzien in alle ruimtes (met uitzondering van de woonkamer).
Mogelijkheid tot huren van extra autostaanplaats (15 Euro / maand)

Gemeenschappelijke kosten: 15,00 Euro / maand (o.a. elektriciteitsverbuik gem. delen, onderhoud van de beplanting van de gem. delen)

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 925
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2024
Bewoonbare oppervlakte
120 m2
Referentie
S4XLSK248B7Z
Makelaar Code
5916159
EPC Certificaat
In aanvraag
Prijs Geschiedenis
19 Mar 2024
€925 / Immo Point
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com