Home Te Huur Huis 3540 Berbroek
Kapelstraat 31b-4
Kaart

Kapelstraat 31b-4

3540 Berbroek Huis Te Huur
117 m² wonen
3 slaapkamers

Ontdek dit moderne duplex appartement, ontworpen met een eigentijdse stijl. Het appartement is voorzien van alle gemakken en functionaliteiten die u nodig heeft, waaronder drie ruime slaapkamers, een volledig uitgeruste keuken, een comfortabele woonkamer en een handige bergruimte. Bovendien kunt u genieten van een overdekt terras, ideaal om te ontspannen na een werkdag, evenals een extra kelderberging en een carport voor uw voertuig.

Bijkomend goed nieuws is dat de vaste kosten, die onder andere het onderhoud van de gemeenschappelijke ruimtes en het water- en elektriciteitsverbruik omvatten, geen jaarlijkse afrekening vereisen. Dit maakt het beheer van uw huisvestingskosten nog eenvoudiger.

Kortom, dit duplex appartement combineert modern comfort, praktische functies en een ongecompliceerd kostenbeheer, wat het de perfecte keuze maakt voor uw nieuwe thuis.

* * *

Kapelstraat 31b-4 - 3540 Berbroek - Modern, eigentijds duplex appartement.

Dit duplex appartement bestaat uit drie slaapkamers, een ingerichte keuken en badkamer, living, berging, overdekt terras, kelderberging en carport.

De vaste kosten zijn voor het onderhoud van de gemeenschap en het gemeenschappelijk water- en elektriciteitsverbruik ZONDER jaarlijkse afrekening.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 775
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2012
Bewoonbare oppervlakte
117 m2
Referentie
S4DCVH8NG3-O
Makelaar Code
H2045-Z
EPC Waarde
179 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
20240312-0003173912-RES-1
Prijs Geschiedenis
13 Apr 2024
€775 / Group I.N.C.
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com