Home Te Huur Huis 3130 Betekom
Werchtersesteenweg 58
Kaart

Werchtersesteenweg 58

3130 Betekom Huis Te Huur
4 slaapkamers

Werchtersesteenweg 58 - 3130 Betekom - Meer info of uw bezoek plannen kan via info@homixx.be of via 016 199 343

Deze gloednieuwe high-end BEN-woning is gelegen op een zuidelijk georiënteerd perceel met prachtig uitzicht op de groene achterliggende velden. Tuin en overdekt terras zijn zuidelijk georiënteerd, hier is het heel het jaar door heerlijk vertoeven. Deze BEN-woning wordt zéér hoogwaardig afgewerkt met de beste materialen en ook keuken en badkamer kennen erg hedendaagse en luxueuze afwerking. Keuken, badkamer én interieur worden voorzien van schrijnwerk op maat. Vanzelfsprekend wordt deze woning voorzien van de allernieuwste technieken zoals zonnepanelen, vloerverwarming, Viessmann-warmtepomp met passieve koeling

Op vlak van indeling heeft dit pand zeer veel te bieden:
Een ruime inkomhal geeft via de strakke stalen deur toegang tot de ruime leefruimte. De hoogwaardig afgewerkte keuken, de leefruimte en het terras bieden een zuiver en groen uitzicht, privacy is gegarandeerd. Naast de leefruimte en hal beschikt de woning over een ruime bureau-of praktijkruimte. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging én een garage, dewelke toegang geven tot de ondergrondse garage. De kelder of ondergrondse garage heeft een grootte van +/150m2 en biedt ruimte voor minstens vier wagens. Ideaal dus als atelier of magazijn.

De eerste verdieping beschikt over vier slaapkamers. In de master bedroom met wijds zicht over de achterliggende velden wordt het heerlijk ontwaken. Badkamer wordt volledig afgewerkt en onder meer voorzien van groot ligbad, inloopdouche en dubbele wastafel.

Meer info of uw bezoek plannen kan via jonathan@homixx.be of via 016 199 343

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
€ 1.750
Algemeen
Type
Huis
Bouwjaar
2023
Referentie
45CDYB4Q5FC0
Makelaar Code
5945278
Prijs Geschiedenis
12 Apr 2024
€1.750 / Homixx
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com