Kaart

Bosdamlaan 9

9120 Beveren Huis Verhuurd
188 m² wonen
Prijs op aanvraag

Zoek je een knusse woning, centraal gelegen in Beveren met een tuin en een garage? Dan kan deze halfopen bebouwing weleens jouw droomhuis worden!

De begane grond van deze woning biedt de volgende indeling: een inkomhal met garderobe, een apart toilet en een gezellige woonruimte die naadloos aansluit op de goed ingerichte keuken. De keuken is van alle gemakken voorzien zoals een oven, microgolfoven, vaatwasser, dubbele spoelbak, koelkast, inductiekookplaat en afzuigkap. Daarnaast beschikt de keuken over voldoende comfort en bergruimte en is er een ruime berging grenzend aan de keuken.

Op de eerste verdieping vind je twee slaapkamers, een nachthal, een modern ingerichte badkamer (voorzien van een douche, bad en dubbele wastafel met spiegelkast) en een toilet.

De tweede verdieping biedt een zolder met veel potentieel, bereikbaar via een vaste trap. Deze ruimte geeft ook toegang tot een technische opbergkamer.

Extra bij deze woning is een aparte garage met sectionaaldeur, die je bereikt via de oprit en tuin. Er is tevens een kelder, perfect als stockageruimte.

De woning wordt beschikbaar vanaf 1 mei 2024.

Ben je geïnteresseerd in deze charmante woning met ruime opbergmogelijkheden? Contacteer ons dan voor meer informatie of een rondleiding via verhuur@homevast.be of bel ons op het nummer 03 376 20 20.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Bosdamlaan 9 - 9120 Beveren - Ben je op zoek naar een gezellige, centraal gelegen woning met garage en tuin in Beveren? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze HOB heeft de volgende indeling op het gelijkvloers: inkomhal met vestiaire, apart toilet, een gezellige leefruimte met aansluiting naar de  ingerichte keuken, deze biedt voldoende comfort en opbergruimte: een oven, microgolf, vaatwasmachine, dubbele spoelbak, koelkast, inductiekookplaat en dampkap. Aansluitend aan de keuken is er een ruime berging. 

Op de 1ste verdieping zijn er 2 slaapkamers , een nachthal, een ingerichte badkamer (met douche, bad en dubbel lavabomeubel met spiegelkast) en een toilet.

De 2de verdieping bereikt u via een vaste trap, deze zolderruimte heeft veel mogelijkheden! Aansluitend geeft deze ruimte ook toegang tot de technische ruimte (met opbergplaats).

Verder is er nog een aparte garage met sectionale poort, bereikbaar via de oprit en tuin. Alsook een kelder, die dienst kan doen als stockageruimte.

De woning is beschikbaar vanaf 1/05/2024.

Lijkt deze leuke woning met veel opbergruimte iets voor jou?

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een plaatsbezoek via verhuur@homevast.be of tel. 03 376 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
188 m2
Referentie
O5IA3Q5X1379
Makelaar Code
5921922
EPC Waarde
103 kWh/m2
EPC Label
B
EPC Certificaat
46003-G-OMV_2018056210/EP17537/A001/D01/SD001
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com