Home Verhuurd Huis 9120 Beveren
Kallobaan 95A
Kaart

Kallobaan 95A

9120 Beveren Huis Verhuurd
140 m² wonen
Prijs op aanvraag

Zoek je een energiezuinige woning met drie slaapkamers, een tuin en een garage? Dan is dit huis in een rustige doodlopende straat in Beveren precies wat je zoekt.

Je komt binnen in een inkomhal met een apart toilet. De woning heeft een ruime woonkamer met een open keuken, die is uitgerust met een oven, kookplaat, dampkap en dubbele spoelbak. Vanuit de woonruimte heb je een prachtig uitzicht op de gezellige tuin. Via de tuin heb je toegang tot de garage.

De eerste verdieping biedt plaats aan drie ruime slaapkamers en een badkamer met douche in het ligbad, wastafelmeubel, toilet en aansluitingen voor de wasmachine. Daarnaast is er een zeer grote bergzolder, bereikbaar via een uitschuifbare trap.

De belangrijkste pluspunten van deze woning zijn de energiezuinigheid, centrale ligging, garage en knusse tuin.

De woning is beschikbaar vanaf 1 juni 2024. Neem voor meer informatie of om een afspraak te maken voor een bezichtiging contact met ons op via verhuur@homevast.be of bel ons op 03 376 20 20.

* * *

Het lijkt erop dat dit zoekertje niet meer beschikbaar is.

Kallobaan 95A - 9120 Beveren - Op zoek naar een energiezuinige woning met 3 slaapkamers, tuin én garage? Deze woning is rustig gelegen in een doodlopende straat te Beveren.

De woning beschikt over een inkomhal met een apart toilet. De leefruimte met open keuken (voorzien van oven, kookvuur, dampkap en dubbele spoelbak) kijkt uit op de gezellige tuin. Via de tuin bereik je de garage met achteruitweg. 

Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer (voorzien van douche in het ligbad, lavabomeubel ,toilet en de aansluiting voor het wasmachine). Via een uitschuifbare trap bereik je ten slotte de zéér ruime bergzolder. De grootste troeven van de woning zijn: energiezuinig, centraal gelegen, garage met achteruitweg en een gezellig tuin. 

De woning is beschikbaar vanaf 01/06/2024.

Twijfel niet om ons te contacteren voor meer informatie of een plaatsbezoek via verhuur@homevast.be of tel. 03 376 20 20.

Kenmerken
Financieel
Vraagprijs
Prijs op aanvraag
Algemeen
Type
Huis
Bewoonbare oppervlakte
140 m2
Referentie
NPB-F0F0HWX8
Makelaar Code
5881599
EPC Waarde
99 kWh/m2
EPC Label
A
EPC Certificaat
20240318-0003180986-RES-1
Wat is jouw huis waard?

Krijg direct inzicht in de waarde en populariteit van je huis door je adres toe te voegen in Mijn Huis.

Voeg mijn huis toe
Interesse wanneer dit pand opnieuw te huur staat? Laat uw gegevens hier achter en blijf op de hoogte.
Door het invullen van dit formulier gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden en privacy van Immospeurder.com